Vești bune pentru toți românii care caută un job!

Anul acesta se fac din nou angajări din surse externe și sunt puse la bătaie sute de locuri.

Pentru a putea intra în cursa pentru un loc de muncă în poliție, trebuie să îndeplinești mai multe condiții și să treci de anumite probe eliminatorii.

Angajări în Poliție
Cei care vor să devină polițiști primesc acum vești bune: Poliția Română caută 412 ajutoare pentru șefi de post. Încadrarea se face din sursă externă, ceea ce înseamnă că orice persoană eligibilă, care trece de probe și obține o notă bună, poate primi un loc în MAI.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Până la data finală, dosarul trebuie să fie complet, pentru că nu se mai poate reveni asupra lui cu modificări.

Persoanele cărora le-au fost validate dosarele vor participa în perioada 11 – 19 octombrie la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. Dacă sunt admiși și aici, urmează să susțină proba sportivă.

La data de 23 octombrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Numirea candidaților se face în ordine descrescătoare, de la cea mai mare notă. Doar 412 persoane vor face parte din echipa MAI după ce trec de toate cele trei probe.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *