Andreea, mama gemenilor din Ploiești, a mers la detectorul de minciuni, iar rezultatul testului poligraf a arătat că aceasta a mințit. Femeie a făcut o serie de declarații la Acces Direct, însă răspunsurile sunt total diferite de rezultatul poligrafului.

Rezultatul testului poligraf făcut de Andreea, mama gemenilor din Ploiești, arată că femeia a mințit în privința anumitor aspecte a tregediei din urmă cu o lună.

Deși răspunsurile sale în platoul emisiunii erau cu totul altele, iată că detectorul de minciuni a scos la iveală amănunte incredibile.

Mama gemenilor din Ploiești a mințit. Rezultatul poligrafului
Andreea a fost cea care a lăsat geamul deschis în camera gemenilor și tot ea a fost cea care nu i-a pus să doarmă pe copii, înainte de a pleca din cameră cu băiatul cel mare. Ea i-a lăsat pe aceștia singuri în dormitor, cu geamul larg deschis, în timp ce se afla în cealaltă parte.

Totodată, rezultatul testului poligraf arată că nu a rugat-o pe prietena sa, Alina, să aibă grijă de cei mici în lipsa ei.

În cazul mesei ce a fost poziționată lângă geam, Andreea a spus adevărul, asta deoarece nu ea a fost cea care a pus-o lângă fereastră pentru a favoriza căderea micuților.

Andreea caută vinovați de moartea copiilor
Andreea susține că moartea gemenilor săi nu e un accident, ci e vorba despre o adevărată crimă, iar ea vrea să afle cine a fost vinovat pentru decesul copiilor de doi ani. Ea a mărturisit încă de la început că Alina, prietena sa, ar putea să știe ce s-a întâmplat cu cei mici.

Acum ea se află într-un conflict uriaș cu prietena sa, și-au aruncat vorbe dure și vin cu acuzații care mai de care una înspre cealalta. scrie spynews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *