Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Cea mai bogată jucătoare de tenis din România se mărită azi, 15 septembrie, cu milionarul machedon. Cei doi au o relație de doi ani, iar acum sunt pregătiți să-și unească destinele pentru totdeauna.

Tătăl Simonei Halep a dezmințit zvonul lansat cu privire la interdicţia impusă de sportivă la petrecerea din Mamaia

Puțin peste ora 16:00, Simona Halep și-a făcut apariția la locație alături de viitorul ei soț, Toni Iuruc. Pentru fericitul eveniment din viața ei, tenismena a ales o rochie lungă, într-o nuanță de bej, iar părul stilizat într-o coadă. A mizat pe o apariție simplă, elegantă, dar totuși de efect!

Gică Popescu și Gică Hagi au ajuns la nunta tenismenei Simona Halep. Cei doi au venit însoțiți de soțiile lor, iar imediat după ce au coborât și mașină, cei patru s-au îndreptat rapid spre interiorul locației unde are loc nunta. În scurt timp va începe nunta, iar afaceristul și tenismena au ajuns deja la restaurantul unde va avea loc petrecerea, dar și unde se va desfășura cununia civilă.

Cu puțin timp în urmă, mama miresei a oferit o primă declarație în ziua nunții. Tania Stere a ținut să le ureze toate cele bune mirilor și să precizeze că este foarte emoționată de marele eveniment din viața fiicei sale. „Am emoții, ca orice mamă, atunci când vine acest moment pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită, ca ceremonia să fie frumoasă, petrecerea minunată și toți invitații să fie bine.”, a fost ceea ce a declarat soacra mică.

Pentru acest eveniment, mama Simonei Halep a ales să poarte un costum deux-pieces, într-un alb sidefiu, extrem de elegant. În ceea ce privește bijuteriile, Tania a ales să poarte doar o pereche de cercei din perle.Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Cea mai bogată jucătoare de tenis din România se mărită azi, 15 septembrie, cu milionarul machedon. Cei doi au o relație de doi ani, iar acum sunt pregătiți să-și unească destinele pentru totdeauna.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *