Tavi Clonda, soțul prezentatoarei Gabriela Cristea, își aniversează pe 15 septembrie ziua de naștere. Artistul împlinește 42 de ani.

Mama cântărețului nu a trecut cu vederea evenimentul și i-a transmis fiului ei un mesaj emoționant, în care a vorbit și despre nora sa.

Elena, așa cum se numește mama lui Tavi Clonda, are numai cuvinte de laudă pentru solist, pentru care se bucură că a reușit pe plan personal și profesional.

Femeia nu a uitat nici de soția acestuia, Gabriela Cristea, care este văzută cu ochi buni de mama soacră. Prezentatoarea TV i-a intrat la inimă.

Tavi Clonda, mesaj emoționant de la mama sa, la împlinirea a 42 de ani. Ce a spus despre Gabriela Cristea
„Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună. Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine. Îți urez la mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată.

Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mândră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizările pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult.

Sunt alături de voi oricând. Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetițelor, care sunt superbe și pe care le ador.

Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul”, a declarat Elena, mama lui Tavi Clonda, într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, relație de dragoste de peste 6 ani
Cântărețul și partenera sa de viață se bucură de o relație frumoasă de peste 6 ani, perioadă în care au venit pe lume și fiicele lor, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Povestea de dragoste a decurs foarte normal, după ce s-au cunoscut într-un show pe care-l modera Gabriela Cristea. Cei doi se înțeleg de minune în ciuda diferenței de vârstă.

Frumoasa brunetă este mai mare cu 5 ani decât Tavi Clonda, dar acest lucru nu se observă aproape deloc pentru că ambii sunt veseli și gata de distracție.

„El este mai mic decât mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, spunea în urmă cu ceva vreme vedeta, scrie spynews.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *