Loredana Groza are o fiică care este tare frumoasă și cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia în spațiul virtual.

Jurata de la X Factor are un singur copil din mariajul cu partenerul ei de viață, Andrei Boncea, cu care s-a căsătorit în anul 1998.

Cunoscuta artistă are o relație discretă, pe care o ține departe de ochii curioșilor, dar nu același lucru se poate spune legat de fiica sa.

Loredana Groza postează frecvent imagini cu Elena Boncea, o tânără superbă în vârstă de 23 de ani, care nu a urmat aceeași carieră ca mama sa.

Fiica cântăreței Loredana Groza, criticată dur. Ce părere au internauții despre Elena
Vedeta de la Antena 1 le-a arătat în urmă cu puțină vreme celor din online cum arată fiica sa, machiată de un profesionist.

Așa cum era de așteptat filmarea de pe pagina de Facebook a adunat foarte multe aprecieri și mesaje, dar nu toate au fost de bun augur.


Unii internauți sunt de părere că Elena Boncea are operații estetice la nivelul buzelor, putându-se vedea din imagini că sunt voluminoase.

„Cât acid în buze ai? Hai să fim serioși, ce frumusețe? Dacă îi dau cu un șervețel umed pe față îi iau toată frumusețea”, este mesajul venit de la un bărbat.

Loredana Groza nu a trecut cu vederea această remarcă negativă și a venit imediat cu replica. Blondina și-a apărat fiica fără să stea pe gânduri.

„Acid ai tu pe limbă nea’ Ioniță”, a fost replica lăsată de cântăreață pe rețeaua de socializare.

Cu ce se ocupă Elena, fiica artistei Loredana Groza
Elena a moștenit foarte multe din frumusețea mamei sale, dar nu și calitățile vocale cu care Loredana Groza ne încântă de ani buni. Tânăra are o meserie diferită de vedetă.

După ce a studiat la un liceu de prestigiu din Capitală și la Universitatea Oxford din Marea Britanie, fiica blondinei a ajuns să compună melodii pentru mai multe case de producție.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *