Vestea că interpretul Petrică Cercel a murit i-a șocat pe toți! Acum, familia se pregătește de înmormântarea celebrului cântăreț, însă se pare că au impus o regulă pentru priveghiul acestuia. Ce vor trebui să poarte participanții.

Ce regulă a fost impusă la priveghiul lui Petrică Cercel! Cum trebuie să se îmbrace participanții
Daniel Ionescu, cunoscut și ca Daniel Cameramanu, a postat în urmă cu câteva ore un mesaj pe contul său de Facebook, în care a prezentat condoleanțe familiei și a spus și că va exista o regulă strictă la priveghiul cântărețului.

Se pare că toți cei care vor să participe la priveghi au fost rugați să vină îmbrăcați într-o cămașă albă sau tricou alb.

”Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb. Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!!”, a scris Daniel Ionescu, cunoscut ca Daniel Cameramanu.

Petrică Cercel a murit infectat cu noul coronavirus
Moartea prematura a lui Petrică Cercel i-a șocat pe cei care l-au cunoscut de-a lungul anilor. Artistul a fost internat mai multe zile la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În urmă cu trei zile, Ionuț Cercel, fiul manelistului, declara că tatăl său a mers pe picioarele sale la spital, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit ulterior.

00:02 / 00:06

Din păcate, organismul artistului a cedat, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Petrică Cercel este cunoscut de o țară întreagă, iar de-a lungul anilor și-a construit o carieră de succes în muzică. Mai mult, acesta se declara un bărbat împlinit și pe plan personal, având o soție care i-a fost alături mai bine de 35 de ani, care i-a dăruit trei băieți extraordinari, Florin, Ionuț și Ami.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *