Alex Bodi a făcut mai multe dezvăluiri incendiare. A vorbit despre bătăile pe care i le-a administrat Biancăi Drăgușanu, dar și despre zvonul potrivit căruia i-ar fi cerut acesteia să se prostitueze.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație extrem de zbuciumată presărată cu numeroase scandaluri, despărțiri și împăcări.

Omul de afaceri a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acesta a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu de mai multe ori, dar spune el, regretă enorm. Afaceristul susține că de fiecare dată a fost provocat.

De asemenea, fostul soț al vedetei a negat că i-ar fi cerut blondinei să se prostitueze.

Alex Bodi a dezvăluit motivul pentru care a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. “Nu am nicio scuză”
Alex Bodi s-a remarcat în show-biz după ce a apărut alături de Bianca Drăgușanu. Mulți au crezut că au o relație perfectă, dar lucrurile nu au stat chiar așa. Chiar dacă susțin că s-au iubit, au fost implicați în numeroase scandaluri.

Invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, afaceristul a recunoscut să a bătut-o pe Bianca de mai multe ori și spune că ceea ce a făcut. Acesta susține că de fiecare dată a fost provocat și nu a reușit să se abțină. Fosta soție a lui Bodi a apărut în urmă cu ceva vreme desfigurată și a declarat că a fost agresată în repetate rânduri de acesta în cei doi ani petrecuți împreună.

“În primul rând cred că nu am nicio scuză. (…) Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez…Nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”, a declarat Bodi, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Omul de afaceri recunoaște că au existat și episoade extrem de violente. Acesta susține că de fiecare dată a fost provocat de către fosta sa soție, care niciodată nu a încercat să aplaneze conflictul.

“Nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie…Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit. (…) recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere”, a mai spus Bodi.

Bodi a negat că i-ar fi cerut blondinei să se prostitueze
Cei doi au format un cuplu aproximativ doi ani de zile. În acest timp s-a spus că afaceristul i-ar fi cerut Biancăi să se prostitueze. Alex Bodi a negat acest lucru și a explicat că a încercat să o răsfețe cât de mult a putut.

“Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine ,în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță”, a mai spus afaceristul la Kanal D.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *