Starul american Sylvester Stallone trece printr-o zi de cumpănă astăzi după aflarea veștii că mama sa, Jackie Stallone, a încetat din viață.

Aceasta s-a făcut remarcată în calitate de astrolog și de promotor al circuitului feminin de wrestling GLOW, fiind printre persoanele care au ajutat ca acesta să fie difuzat de posturile importante de televiziune.

Jackie Stallone, mama starului hollywoodian Sylvester Stallone, vedetă de televiziune şi renumit astrolog, a murit luni la vârsta de 98 de ani, informează BBC, conform Agerpres.

Jackie, o femeie excentrică şi cu o personalitate puternică, care s-a remarcat în calitate de astrolog şi de promotor al circuitului feminin de wrestling, „a murit în somn, aşa cum îşi dorea”, a dezvăluit cel mai mic dintre fiii ei, cântăreţul Frank Stallone, într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.

„Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă. Mintea ei a rămas ascuţită ca un brici până în ziua morţii sale”, a adăugat el.

Jackie, al cărei nume real era Jacqueline Frances Labofish, s-a născut pe 29 noiembrie 1921 şi a fugit din locuinţa sa din Washington la vârsta de 15 ani pentru a se alătura unei trupe de circ.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *