Ion Țiriac a ajunsla venerabila vârstă de 82 de ani.

Fosta legendă a tenisului românesc se pare că trece printr-o perioad destul de greala timp de bătrâneț, motiv pentru care nu ar fi putut ajunge nici la nunta Simonei Halep. Ce se întâmplă, de fapt, cu unul dintre cei mai bogați oamedi din România.

Țiriac are probleme de sănătate
În urmă cu câteva zile a avut loc cel mai mare eveniment al anului: cununia civilă a Simonei Halep. Sportiva și Toni Iuruc și-au unit destinele și au organizat o petrecere de pomină, la care au participat aproximativ 300 de persoane. Au fost acolo invitați de seamă, care mai de care, printre care ar fi trebuit să se numere și Ion Țiriac.

Legenda sportului românesc are o relație extrem de apropiată cu Simona Halep, dar se pare că nu a putut s-o onoreze cu prezența la cea mai importantă zi din viața ei. Mulți și-au ridicat atunci semne de întrebare, de unde a pornit și zvonul cum că miliardarul nu s-ar simți bine. Ilie Năstase a încercat să-l scuze pe colegul său de breaslă, declarând că Ion Țiriac e plecat la o vânătoare în Africa și va petrece acolo mai mult timp.

Se pare că adevărul ar fi cu totul altul. Jurnalistul Horia Ivanovici a declarat într-un editorial pentru Fanatik faptul că bărbatul ar avea probleme de sănătate. Conform declarațiilor acestuia, el ar fi bolnav. Mai exact, ar avea o pneumonie severă, motiv pentru care nu a putut fi prezent la marele și eveniment al protejatei lui, Simona Halep.

“Diversiunea lui Ilie Năstase, cum că e plecat în Africa, la vânătoare, eu n-o înghit… Lei mai sunt de împușcat și în alte vieți, protejata ta se mărită doar o dată… Personal, am auzit că Țiriac este bolnav, are pneumonie severă (nu COVID!) și starea e destul de proastă. Dacă nu este doar un zvon, îi doresc multă, multă sănătate acestui ultim Lord autentic al zilelor noastre”, a declarat Horia.

Simona s-ar fi certat cu Țiriac
Mai multe zvonuri susțin că între Simona și Țiriac nu ar mai fi aceeași relație de prietenie ca înainte. Lucrurile s-ar fi răcit între ei de când protectorul ei i-a transmis prin intermediul presei că este momentul să se retragă din tenis pentru că nu o mai ajută corpul, chiar dacă mintea vrea.

Ea nu a comentat nimic atunci despre acest subiect, dar ar fi fost foarte deranjată de ce e auzit, atât pentru faptul că era apropiată de Țiriac și nu se aștepta la așa ceva, dar și pentru că știe că încă are putere și voință să joace.

Se pare că relația celor doi s-ar fi stricat și de când acesta și-ar fi găsit o iubită. Mai exact, el are avea oficial o relație cu Sorana Cîrstea, motiv pentru care s-ar fi îndepărtat de Simona.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *