Îndrăgitul artist Horia Brenciu a făcut câteva dezvăluiri despre soție. El și Alice Dumitrescu au aniversat recent 14 ani de relație.

Horia și Alice si-au unit destinele în 2014 și au împreună patru copii, trei fiind din relații anterioare ale soției lui Brenciu. Totodată, artistul a recunoscut și faptul că este o persoană geloasă.

Horia Brenciu este cunoscut în toată România, însă nu același lucru se poate spune despre soția lui, Alice, care a împlinit 51 de ani de curând. Acesta este un personaj spumos și fără secrete în spațiul public, însă foarte discret când este vorba despre familia sa. Astfel, se știu foarte puține lucruri despre soția și copiii săi. Horia și Alice au o familie numeroasă, însă niciunul dintre părinți nu are atât de mult timp pe cât și-ar dori pentru a-l dedica micuților lor.

Horia Brenciu, dezvăluiri despre soție
Artistul recunoaște despre căsnicia sa cu Alice Dumitrescu că este unul dintre motivele fericirii sale. Totuși, Horia Brenciu a menţionat că încă mai au lucruri noi de descoperit, unul la celălalt.

„Îi admir viaţa, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă şi în afara ei şi aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forţa şi răbdarea cu care ne ţine pe mine şi pe cei 4 copiii ai noştri în frâu. O admir şi o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun”, a dezvăluit Horia Brenciu.

Horia a mai precizat că partenera sa de viață i-a fost producătoare timp de mai mulți ani. Iar acum i-a devenit din nou șefă, Alice ocupându-se de conducerea Ademeniei de Arte „Horia Brenciu”.

Carantină cu cântec
Horia Brenciu a precizat că pandemia i-a oferit mai mult timp în preajma copiilor, iar ei nu au simţit deloc perioada de izolare. A fost mai mult o carantină cu cântec.

„Am jucat fotbal şi ping pong, am făcut lecţii şi proiecte cu Mina, am gătit, am citit, am făcut teatru de păpuşi, am plantat roşii, castraveţi şi ardei, trandafiri şi lavanda (asta mai mult Alice cu fetele). Am jucat table şi iar am cântat. Pe scurt, a fost o carantină cu cântec”, a mai spus Horia Brenciu, care a făcut și câteva dezvăluiri inedite despre soție


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *