Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu are o vilă impozantă, evaluată la 2,5 milioane de euro, și care arată ca un adevărat palat. Locuința vedetei este una dintre cele mai securizate din capitală. La interior, vila este amenajată cu mult bun gust, având multe lucruri de valoare dar și mobilă veche. Totodată, și grădina a fost atent concepută încât a devenit o oază de liniște.

Monica Tatoiu trăiește într-o locuință impozantă, situată în centrul Capitalei și care valorează 2,5 milioane de euro. Locuința este precum o oază de liniște. Este înconjurată de o grădină mare, cu flori, iar pe alocuri ai putea fi întâmpinat de broaște țestoase. În interiorul casei pare că pătrunzi în trecut, dar unul grațios, datorită lucrurilor valoroase și mobilei veche de calitate. Aici, la intrare, te poate întâmpina o pisică neagră a Monicăi Tatoiu și tot în casă găsești o iguană, într-un loc amenajat special.
Monica Tatoiu are o vilă de lux cu nouă dormitoare

Vila familiei Tatoiu este construită pe două niveluri şi dispune de un sistem de alarmă foarte complex. Camerele video din exterior surprind fiecare intrare, inclusiv cea din garaj, aşa că nimeni nu se poate apropia de o uşă fără să fie filmat. Monica Tatoiu şi partenerul său de viaţă, Victor Tatoiu, trăiesc într-o vilă concepută după cle mai noi tehnologii în domeniu.

Aceasta are sisteme de încălzire care topesc zăpada chiar sub asflat, în fața garajelor şi a scărilor exterioare. Monica Tatoiu a cumpărat terenul în anul 1996, în acest loc fiind atunci o groapă de gunoi, fără trotuar, canalizare sau electricitate. Victor Tatoiu s-a străduit să facă din casa una din cele mai inteligente.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *