Medicul oftalmolog Monica Pop, a declarat la Antena 3, ca certificatul verde este doar o masura politica, iar singura solutie medicala pentru stoparea pandemiei ar fi testarea tuturor celor care intra in contact cu un numar mare de persoane, indiferent daca sunt vaccinati sau nu.

“Toti vaccinatii se pot infecta si pot transmite. Nu va trece niciodata aceasta pandemie daca nu se insoteste vaccinarea de testare. Pentru ca este singura modalitate de a vedea daca un om este bolnav sau nu.”, a declarat Monica Pop.

“Orice fel de vaccinat, daca face boala, o face mai atenuata si, de multe ori, habar nu are ca este bolnav si raspandeste tuturor. Certificatul verde este o chestie politica si nu medicala. Cea medicala este sa se vaccineze omul si sa faca si test periodic.

Ar trebui elevii testati, medicii testati, saptamanal. Toti care lucreaza cu oameni multi trebuie sa faca test. Si testul acesta trebuie facut gratuit de autoritati. Noi platim asigurari de sanatate. Romanul este asigurat si pentru toti cei asigurati testele ar trebui sa fie categoric gratuite si in niciun caz din banii omului.”, a mai spus medicul oftalmolog.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *