Vulpița și Viorel au fost unii dintre cei mai cunoscuți oameni de la TV. Din oameni simpli, de la țară, cu o situație materială precară, au devenit personaje cunoscute la Antena 1.

Succesul lor nu a ținut prea mult, pentru că s-au întors din nou în sărăcia de la Blăgești, unde trăiesc de pe o zi pe alta.

Ce salariu are Viorel
Vulpița și Viorel au fost foarte cunoscuți în urmă cu câteva luni. Timp de opt luni, au apărut în fiecare zi la Acces Direct și au reușit să se facă cunoscuți cu povestea lor de viață mai mult închipuită decât reală. Mai mult, s-au lansat și în lumea muzicii și au făcut colaborări cu artiști cunoscuți, ceea ce le-a adus bani frumoși.

Totuși, bucuria nu a ținut decât câteva luni. Publicul s-a săturat de ei și toți își doreau să scape de ei, lucru ce s-a și întâmplat. Cei doi s-au întors acasă, iar viața nu este așa de ușoară pe cum sperau, pentru că traiul este unul greu la Blăgești.

Vulpița și Viorel și-au mărit familia și acum au doi copii, o fată și un băiat de doar câteva luni. În urmă cu ceva timp, Viorel spunea că lucrează la o firmă de curățenie care, însă, nu era deloc prea serioasă, pentru că nu îi oferea de muncă în fiecare zi și nu câștiga mai mult de 2500 de lei, bani cu care greu se descurcă o familie numeroasă.

„Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, spunea Viorel în urmă cu ceva timp.

Câți bani câștigă Vulpița
Vulpița, în schimb, nu produce nimic. Celebra Veronica Stegaru nu mai este deloc vedetă acum și a revenit la munca de jos. Totuși, de când a născut pentru a doua oară, nu mai poate munci și stă mereu acasă, doar cu cei mici.

Deși înainte mai mergea la muncă cu ziua, singurul venit pe care îl are Veronica acum este alocația celor doi copii. Soții Stegaru nu se plâng, pentru că s-au obișnuit cu stilul acesta de viață, dar cu siguranță vor avea nevoie în viitor de mai mulți bani, mai ales când copiii vor crește.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *