Liliana Mocanu, soția lui Firicel din Las Fierbinți, este disperată. S-a infectat cu Covid-19, iar starea sa nu este foarte bună. În plus se pare că și fiica ei este bolnavă.

Liliana Mocanu trece prin momente dificile. Soția lui Firicel din Las Fierbinți are Covid-19 și se pare că și fiica ei a luat virusul. Actrița a chemat salvarea, dar a așteptat ore în șir până ca aceasta să ajungă.

Liliana Mocanu a povestit calvarul prin care trece la o emisiune Tv.

Există cazuri când se pare că ambulanța ajunge la pacienți și cu o întârziere de 72 de ore, pentru că numărul pacienților infectați cu Covid-19 crește de la o zi la alta.

Liliana Mocanu din Las Fierbinți este disperată. Actrița are Covid-19 și a așteptat salvarea o zi pentru fiica ei
Totul a început sâmbătă. Liliana Mocanu s-a simțit din ce în ce mai rău și în final a hotărât să cheme salvarea. Medicii au ajuns după mai bine de patru ore. A fost dusă la Matei Balș unde a fost testată și a aflat că este bolnavă.

Actrița spune că are o formă severă a bolii și se simte foarte rău.

În plus și fiica ei s-a îmbolnăvit, iar actrița a așteptat o zi să vină salvarea pentru a o putea testa.

“Fiica mea s-a pozitivat. Așteptăm de ieri salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simțit foarte rău, a venit salvarea după 4 ore și jumătate. Am făcut un CT la Bală și se pare că sunt bine pulmonar.

Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă și am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate”, a declarat actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv.

Cât timp a așteptat Liliana Mocanu salvarea
După ce fiica ei a început să prezinte primele simptome, actrița a sunat din nou la salvare. În momentul în care a făcut declarațiile în emisiunea lui Cătălin Măruță trecuseră 24 de ore de la apelul efectuat de Liliana Mocanu.

“Sperăm să vină o salvare mai rapid, ca să o testeze și pe Ana (n.r. fiica ei). Din păcate, sunt foarte solicitate, la alții au venit și după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline și e pe bune.

Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin și e grav. Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine”, a mai spus Liliana Mocanu disperată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *