După ce mai multe județe din țară au intrat în scenariul roșu din cauza creșterii alarmante a cazurilor de COVID-19, s-au impus noi restricții care țin de certificatul verde. Acum, vom avea nevoie de certificat verde și în zona food-court a mall-urilor care se află în zonele roșii.

După ce mai multe județe din țară au intrat în scenariul roșu din cauza creșterii alarmante a cazurilor de COVID-19, s-au impus noi restricții care țin de certificatul verde.
Raed Arafat a făcut anunțul: Vom avea nevoie de certificat verde și la mall. Unde trebuie să-l prezentăm
Raed Arafat a anunțat, vineri, că persoanele care vor să meargă la restaurantele din interiorul mall-urilor trebuie să prezinte certificatul verde, pentru a demonstra că sunt vaccinate, testate sau trecute prin boală.
„Am fost întrebaţi ce se întâmplă cu zonele din mall unde se serveşte masa. Astfel, hotărârea de ieri prevede că zonele respective vor trebui delimitate, nu înseamnă că se construieşte un perete sau aşa ceva, dar se delimitează intrarea în zona respectivă, se intră printr-un anumit loc, în care se prezintă certificatul verde.
Intrarea la food-court, cum se spune, sau la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot

cu certificatul verde. Se aplică aceeaşi regulă”, a explicat secretarul de stat, Raed Arafat.
Mai multe zone ale țării se află în scenariul roșu
În scenariul roșu, accesul la mai multe activități se face doar prezentând certificatul verde.

Certificatul verde COVID-19 va fi solicitat la intrarea în localuri, restaurante, evenimente publice și private, concerte, spectacole și piscine.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *