Mara Bănică, însărcinată în șase luni, este suspectă de coronavirus! Jurnalista trece prin momente foarte grele, după ce fiul ei, Dima, a fost contact direct cu un copil, care a fost depistat pozitiv la infecția cu SARS-COV-2. Viitoarea mămică de fetiță este foarte speriată de gândul că se poate îmbolnăvi, din nou, cu COVID-19.
Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă: ”Credeam că minunea noastră nu va fi posibilă”. Noi dezvăluiri despre sarcină

Mara Bănică a dezvăluit, pentru jurnaliștii de la FANATIK, faptul că se testează zilnic, iar momentan nu are niciun fel de simptome și speră ca situația să rămână așa: ”Mă testez zi de zi și eu, și Dima.

Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal. Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit”.

Jurnalista a mai explicat, pentru sursa citată mai sus, că nu a apucat să se imunizeze anti-COVID-19, căci în acea perioadă se chinuia să rămână însărcinată: ”La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul.

Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am mai făcut. Acum, văd eu, zic medicii că e ok, dar nu pot să risc”.
Mara Bănică este stresată de gândul că poate trece, din nou, prin calvarul numit coronavirus, mai ales că este însărcinată.

”Acum un an și trei luni, pe când eram la Acces, ne-am îmbolnăvit, am luat toți virusul de la minunata Vulpița. A fost foarte aiurea atunci, am trecut prin clipe cumplite, m-am simțit rău de tot. Dima a fost pozitiv vreo cinci săptămâni, iar soțul a fost cel mai rău. Acum sper că ce spun medicii despre memoria celulară este pe bune, că anticorpi nu mai am”, a mai spus, vedeta, pentru FANATIK.

Jurnalista a explicat și faptul că pentru a rămâne însărcinată a recurs la procedura in-vitro. ”Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți, vom avea o fetiță, suntem toți trei, nerăbdători să o vedem. Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu. Pe cale naturală era aproape imposibil să mai rămân, mai ales că vorbim de o vârstă. Eu sunt fericită că s-au făcut asemenea progrese în medicină și o femeie ca și mine poate, chiar dacă trebuie să suporte niște greutăți, să mai rămână însărcinată”, a mai spus Mara Bănică pentru sursa citată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *