Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița de la Acces Direct, a revenit la viața de la țară și se pare că se simte în largul ei.

După ce a încheiat vizitele în emisiuni tv, Vulpița a mai fost o perioadă bună activă pe contul de Instagram, după care s-a instalat liniștea și nimeni nu a mai știut nimic de ea.

Acum, Veronica a revenit pe conturile de socializare cu un mesaj pentru cei care o urmăresc.

Ce a anunțat Vulpița după o perioadă în care a lipsit de pe Instagram
Unii au criticat-o, alții au îndrăgit-o și continuă să o urmărească pe rețelele de socializare unde Veronica postează din ce în ce mai rar. După o perioadă lungă în care nu a mai ținut legătura cu fanii ei, Vulpița a revenit, a postat o poză în care zâmbește, și a anunțat că toți cei patru membrii ai familiei ei sunt bine

Familia Veronicăi Stegaru s-a mărit cu un membru
În urmă cu câteva luni, Veronica a născut un băiețel de care este foarte mândră și care, împreună cu fetița, îi ocupă tot timpul. Probabil de aceea, Veronica a rărit postările pe conturile de socializare, ultima fiind din luna martie. Acum, Vulpița s-a gândit că ar fi cazul să le spună fanilor că este bine și că petrece timp în sânul familiei.

Se pare că a și fost așteptată de fanii de pe rețelele sociale, pentru că postarea ei a adunat într-un timp destul de scurt, peste 6.000 de aprecieri. E drept, pozele pe care le postează acum Vulpița, fără make-up și păr aranjat, rochii cu paiete și pantofi cu toc, sunt diferite de imaginea pe care o afișa în perioada în care apărea în fiecare zi la televizor în emisiunea Acces Direct.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *