Ion Țiriac nu a fost prezent la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc, afaceristul fiind plecat la vânătoare în acea perioadă, astfel că a fost nevoit să lipsească de la petrecerea anului.

Însă, Ion Țiriac și-a luat revanșa și în ziua în care Simona Halep a împlinit 30 de ani, a vizitat-o pe Simona Halep. Țiriac i-a adus un tort Simonei, pe care scria ”Halep forever”.

Cei doi s-au fotografiat în timp ce savurau un pahar de șampanie. Simona a postat pe contul de Instagram fotografii în care apare alături de Ion Ţiriac la o masă.

Ce surpriză i-a pregătit Toni Iuruc
Simona a împlinit 30 de ani. Toni Iuruc a ținut să-i arate soției sale cât de mult o iubește și i-a umplut camera cu un număr mare de buchete de trandafiri de toate culorile. A fost o surpriză imensă care a impresionat-o pe Halep, care a postat imagini pe rețelele de socializare.

De asemenea, Simona a primit flori și de la Luminița și Nicolae Halep, cumnata și fratele ei.

Simona Halep are 22 de titluri cucerite
Simona Halep a cucerit primele sale titluri în 2013 (6), la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, în 2014 (2) s-a impus la Doha şi Bucureşti, în 2015 a cucerit alte trei titluri, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, au urmat alte trei titluri în 2016, la Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 a câştigat doar la Madrid, în 2018 a obţinut titluri la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, în 2017 a câştigat la Wimbledon, iar în 2020 la Dubai, Praga şi Roma, potrivit cancan.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *