Sebi Chitoșcă de la Survivor România a făcut dezvăluiri șocante despre căsnicia cu Alexandra și motivele care au dus la despărțire.

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a primit ordin de restricție de la soția lui după separare. Fostul concurent al reality-show-ului de la Kanal D a recunoscut, printre altele, că a suferit de ludopatie și a lovit-o pe partenera lui.

Sebastian i-a povestit lui Teo Trandafir că timp de 7 ani nu a fost un partener tocmai exemplar pentru femeia cu care voia să își petreacă tot restul vieții.

Ex-fotbalistul a spus că a încercat să se schimbe pentru nevasta lui, încercând să renunțe la dependența de jocurile pe calculator și social media.

Sebi și Alexandra au început să se distanțeze imediat ce acesta s-a întors în chiria lor din Germania. Fostul concurent de la Survivor a mărturisit că, pentru că a fost agresiv verbal cu soția lui, aceasta l-a reclamat la Poliție și are ordin de restrictie.

Nu are voie să se apropie de nevasta lui, iar dacă încalcă ordinul riscă să facă 6 luni de închisoare. Tânărul spune că a încercat să remedieze problema și și-a cerut iertare de un milion de ori de la Alexandra, dar fără efecte. Mai mult, a încercat să stea departe de calculator pentru a-și salva relația.

„Mi-am găsit refugiul în social media, gaming, nu în ea. I-am spus tot ce am avut de spus. Mi-a zis că se bucură că am realizat lucrurile astea.

Începusem să fac lucruri pe care nu le făceam. Nu am stat absolut deloc. Nu am deschis calculatorul. O simțeam rece. La noi acasă s-a petrecut tot.

O simțeam rece și nu-mi convenea. Ea mi-a zis că eu am obișnuit-o așa. Înainte, când ea îmi spunea zilnic că o pierd, că o neglijez, nu o luam în seamă”, a mărturisit Sebi la Teo Show lăsând-o perplexă pe prezentatoare.

Chitoșcă s-a jurat în direct că nu a mai lovit-o pe soția lui în ultimii ani, amintind că i-a dat o singură palmă în tinerețe, subiect despre care a mai vorbit recent.

Fostul concurent de la Survivor a recunoscut că a avut nenumărate discuții aprinse cu partenera lui și că a ridicat tonul de câteva ori.

„Erau gelozii, am lovit-o când eram mai puști. Copilărisme, da. Când am fost tânăr i-am dat o palmă. S-au iertat lucrurile alea”, a povestit Chitoșcă despre singurul episod de violență care s-a produs în căsnicia sa.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *