Andreea Mantea este o îndrăgită prezentatoare TV, care este mai mereu aranjată. De aceea, fanii și-au dorit să o vadă nemachiată, iar vedeta le-a ascultat ruga.

Andreea Mantea s-a fotografiat, în urmă cu mai mult timp, fără strop de machiaj pe față.

Fanii au rămas fără cuvinte, când au văzut că frumoasa brunetă are un ten impecabil. Ea s-a confruntat cu acneea în trecut, dar în prezent se mândrește cu un chip fără cusur. Iată cum arată acum vedeta, în ciuda problemelor estetice pe care le-a avut.

Cum arată Andreea Mantea nemachiată: Vedeta are un ten impecabil


La cei 35 de ani ai săi, Andreea Mantea are un ten fără imperfecțiuni. Ea apare mai mereu machiată, dată fiind cariera pe care o are, însă urmăritorii ei au avut ocazia să o vadă nemachiată. Cu toate acestea, nu a renunțat la genele false care o reprezintă.

Pe lângă succesul din planul profesional, vedeta se poate mândri și cu o perioadă bună pe plan personal. Este mama unui băiețel minunat și are un partener, a cărui identitate nu i-a dezvăluit-o încă. Cu toate acestea, frumoasa brunetă a dat de înțeles că se află într-o relație stabilă de mai mulți ani.

Mai mult, Andreea Mantea a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă din nou. Ea nu exclude această variantă, chiar dacă nu are nimic în plan. Are un băiat pe nume David, din relația pe care a avut-o cu luptătorul de MMA, Cristi Mitrea.

„La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur şi simplu cum vrea Dumnezeu”, a declarat Andreea Mantea pentru Click.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *