S-a aflat că miliardarul Dan Petrescu nu doar că se afla în avionul prăbușit în Milano, ci chiar el era cel care a pilotat aeronova care și-a luat zborul de pe aeroportul din Milano și se îndrepta spre Sardinia.

Dan Petrescu a fost pilotul avionului prăbușit în Milano
Miliardarul Dan Petrescu a murit astăzi în accidentul aerian grav produs în Milano, asta după ce un avion de mici dimensiuni și în care se aflau opt persoane a căzut peste o clădire aflată în renovare.

Nu doar că miliardarul se afla alături de soție și copil în avion în momentul prăbușirii, însă chiar el era de fapt pilotul aeronavei private care a decolat de pe aeroportul din Milano și se îndrepta spre Sardinia, potrivit informațiilor autorităților.

Deși inițial autoritățile nu au știut prea multe detalii despre incidentul ce a avut loc în Milano, acum apar informații noi în ceea ce privește accidentul grav.

Potrivit Gândul.ro, se pare că afaceristul era în avion alături de fiul său, dar și de soția lui, iar aeronova mergea spre Olbia, acolo unde aceștia aveau o casă. În același timp în aeronava de mici dimensiuni se mai afla încă un cuplu.

Presa italiană anunța inițial că e vorba despre un cetățean german, însă ulterior s-a stabilit că este un român împreună cu fiul său, cel care era copilot, dar și cu soția lui.

Nu se cunosc cauzele prăbușirii avionului
În aceste momente se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat și care a fost motivul pentru care avionul s-a prăbușit la doar câteva minute de la decolare.

Martorii spun că aeronava ar fi luat foc în timpul zborului și rapid s-a îndreptat spre pământ cu viteză ca o torță, moment în care s-a izbit în clădirea părăsită și s-a produs o explozie. La fața locului au intervenit de îndată mai multe echipaje, însă toți pasagerii și echipajul de bord erau morți.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *