Rasturnare de situatie. Premierul Florin Citu, a transmis, luni, ca se vorbeste in Parlament pentru modificarea prevederilor. Astfel, persoanele care prezinta un test negativ COVID-19 sa aiba acces in restaurante si cinematografe.

“Acea propunere a venit de la specialisti. Este o propunere pe care au sustinut-o in unanimitate specialistii. Am vorbit cu fostul ministru Nelu Tataru. Se pare ca exista vointa in Parlamentul Romaniei pentru a modifica in acest sens, sa se permita si cu testare. Eu sunt de acord. O voi sustine daca in Parlamentul Romaniei va fi modificata si se va introduce si testarea”, a declarat Florin Citu, dupa sedinta BEx al PNL, noteaza Agerpres.

Premierul a fost intrebat care ar fi modalitatea prin care se poate modificata o hotarare de Guvern.

“Se poate modifica, au gasit si o alta varianta. Veti vedea ca se poate face si in Parlamentul Romaniei. (…) Daca nu o fac ei, bineinteles ca o vom face noi, dar cred ca este bine sa o faca si parlamentarii”, a explicat seful Givernului.

In prezent, persoanele nevaccinate nu mai pot intra in restaurante, cinematografe, sali de jocuri de noroc sau locuri de joaca pentru copii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *