Dublă sărbătoare pentru Cleopatra Stratan! Artista își serbează ziua de naștere, dar și împlinirea unui an de la logodnă. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis public Edward Santa.

Astăzi este ziua de naștere a Cleopatrei Stratan. Proaspăt căsătorită, artisat își serbează cea de-a 19-a aniversarea alături de soțul ei Edward Santa, cu care, tot astăzi, a împlinit un an de când s-au logodit.

Cei doi au fost mereu deschiși în ceea ce privește relația lor de cuplu, astfel toată lumea știind cât de frumoasă este povestea lor de dragoste.

În continuare, internauții sunt impresionați de declarațiile pe care și le fac unul altuia și cât de puternică este iubirea dintre ei.

Cu ocazia zilei de naștere a soției sale, Edward Sanda a ținut să marcheze evenimentul într-un mod special, și anume printr-un declarație emoționantă de dragoste și un cadou pe măsură.
„Azi e despre tine! Tu! Cea care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus ca te iubește infinit! Sa ai parte de ceea ce-ți dorești și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! „Te iubesc” e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine! Happy Birthday, My #WifeyForLifey!” a postat Edward Santa pe Instagram.

Cântăreața a ținut să le arate și fanilor care au compleșit-o cu urări, ce cadou a primit de la soțul ei, mai exact un aparat de fotografiat și un album cu poze cu ei doi.

În cadrul postării a scris că este „cel mai tare cadou primit”, mulțumindu-i.
Îndrăgostiții tocmai s-au întors din luna de miere, din Insula Sardinia, Italia, iar acum au planuri atât pe parte profesională, dar și pe cea personală, de familie.

Cleopatra și Edward trăiesc o poveste de dragoste ca în basme și nu se opresc aici. Printre planurile de viitor pe care le au împreună, se numără venirea pe lume a unui copil, însă nu acum, cei doi având alte proiecte de care trebuie să se ocupe. Proaspăt căsătoriții susțin că vor să mai „copilărescă” și că încă nu sunt pregătiți pentru acest pas.

„Nu ne grăbim, ne dorim un copil, dar nu acum pentru că vrem să mai copilărim, să ne mai plimbăm, să mai călătorim, bineînțeles, carierele noastre nu trebuie să le lăsăm din frâu, așa că mai e timp. Nu ne grăbim[…].

Oricum noi o să fim copii în suflet toată viața și sigur un copil nu o să ne dăuneze cu absolut nimic și nu o să ne încurce, nici în cariere, nici în viața noastră, pur și simplu nu suntem atât de pregătiți să fim părinți”, au spus cei doi la o emisiune tv.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *