Nicoleta Luciu a dispărut de ani buni din lumina reflectoarelor și a ales să se preocupe de creșterea celor patru copii pe care îi are împreună cu Zsolt Csergo.

Nicoleta Luciu, despre viața de mamă a patru copii

De ani buni, după venirea pe lume a tripleților, Nicoleta Luciu s-a retras în Miercurea Ciuc și s-a preocupat de micuți, renunțând la popularitate. Acum, la ani buni după ce a ales să nu mai apară pe sticlă, Nicoleta Luciu a vorbit despre Zsolt, Karol, Kim și Kevin. Ea a povestit că fiul cel mare are 13 ani, iar tripleții sunt și ei la școală. Bruneta a dezvăluit că este foarte atentă cu programul celor mici, încât să meargă la școală și să aibă mereu activități extracuriculare.

„Cel mare are 13 ani și e clasa a VIII-a. Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Că nu ai ce să le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica îi ducem la călărie sau la cățărat.

Dacă unul dintre tripleți e bolnav acasă, ceilalți nu au chef de nimic. Din instinct se duc în clasă la cel ce stă acasă. Nu-s în aceeași clasă, fiecare trebuie să se descurce singur, nu poți să-i faci să fie dependenți unul de altul, poate unul vrea în China, altul, în America. Ce fac dacă vreunul prinde vreun job, trebuie să-l ia și pe celălalt?!

Nu există pauză în care să nu se caute în școală. E o legătură foarte strânsă între ei. La mine nicio zi nu seamănă cu alta, fiecare are toanele lui, cheful lui, problemele lui. Nu-ți imagina și că nu se ceartă. De multe ori, mărul discordiei e fata, iar ei își iau pedepsele.„, a povestit Nicoleta Luciu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *