Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format un cuplu în perioada 2017-2019. Cei doi s-au căsătorit și au organizat o mare petrecere, însă relația dintre ei nu a durat prea mult timp.

La doi de ani de la divorț, cântăreața susține că a reușit să își ierte fostul partener de viață, dar să se ierte și pe ea. În cadrul unui interviu, a vorbit despre carieră, relații, dar și despre relația cu fostul concurent de la Survivor România.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Au decis să divorțeze la un an după ce au realizat că au parte de neînțelegeri.

În cadrul unui interviu, cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul de Culiță Sterp. Recunoaște că i-a luat ceva timp să treacă peste, însă a reușit să-l ierte pentru ceea ce s-a întâmplat.

Ba chiar mai mult, după ce i s-a născut băiețelul, Carmen de la Sălciua l-a felicitat și i-a urat toate cele bune.

„L-am iertat şi pe Culiţă, şi m-am iertat şi pe mine. Într-o poveste de iubire oamenii mai fac şi greşeli! Dacă l-am iertat? Sigur că da, şi pe el, şi pe mine. Îi doresc tot binele din lume lui Culiţă, dar şi puterea de a avea grijă de noua sa familie, fiindcă nu e uşor. L-am felicitat atunci când i s-a născut copilul, i-am urat sănătate şi lui, şi soţiei şi micuţului. Iar el mi-a mulţumit. Acum am ajuns într-o fază în care ştiu că vorbele, singure, nu mai sunt suficiente. E nevoie şi de fapte, care să le dubleze, care să-ţi arate că te poţi bizui pe cel de lângă tine. Mi-am învăţat lecţia singurătăţii şi cred că am ajuns în etapa în care voi accepta ceea ce-mi oferă mai bun viaţa. Altfel spus, dacă voi merge într-o bună zi la un mic magazin să-mi cumpăr nu ştiu ce şi acolo îmi voi întâlni marea iubire, o voi acceptat necondiţionat. Dacă inima-mi va spune că aşa va fi bine să fac, o voi face!’, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Impact.

„Sincer, nu ştiu! Să dea Domnul să devin mamă, cât mai repede fiindcă e un lucru pe care mi-l doresc. Dar nu mă grăbesc, aşa cum vă spuneam. Am învăţat din greşelile trecutului şi-mi doresc să nu le mai repet!”, a mai spus cântăreața pentru sursa citată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *