Sunt momente tensionate între Armin Nicoară și colega lui de scenă, dar și de viață, Claudia Puican. Cei doi au declarat în nenumărate rânduri că urmează să se căsătorească, iar recent, artistul a făcut pasul cel mare și a îngenuncheat în fața iubitei sale și nu doar că i-a pus întrebarea mult așteptată și ci o

Inelul de logodnă pe care Armin Nicoară l-a ales special pentru Claudia Puican nu este un inel obișnuit, ci o veritabilă bijuterie, cu un diamant de dimensiuni impresionante, în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 18.000 de euro.

Doar că fericirea nu a ținut foarte mult, căci tânăra a reușit să piardă inelul care nu avea dar valoare sentimentală, ci și materială.

Armin Nicoară este profund dezamăgit de Claudia Puican, mai ales că spune că a făcut niște eforturi extrem de mari pentru a-i achiziționa o astfel de bijuterie.

Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă de la Armin Nicoară
Momentul în care artistul i-a dat superba bijuterie iubitei sale a fost un secret foarte bine păstrat. Totul a ieșit la iveală după ce Claudia Puican a „reușit” să piardă inelul.

„Eu avand foarte multa treaba cu casa parintilor mei, am facut mutari si am ajutat la mutarea parintilor mei si avandu-l la mana, l-am pierdut. Mai avem o mica speranta, poate-l gasim. Cand a auzit Armin ca l-am pierdut…”, a declarat Claudia Puican la Teo Show.

Armin Nicoară a tunat și a fulgerat după ce a auzit vestea și spune că nu s-ar fi supărat atât de tare dacă nu ar fi fost și el în renovări cu casa, iar suma de 18 mii de euro ar fi putut fi alocată locuinței.

„Problema nu era ca l-a pierdut, asta e situatia. Cand e un inel de o suma asa mare… nu te bucuri, dar problema e ca si noi suntem in constructii cu casa si poate era mai bine sa bag banii in casa”, a adăugat armin nicoară în emisiunea lui Teo Show.

Blondina se plânge că iubitul ei petrece ore bune jucându-se pe console și chiar și atunci când trebuie să facă ordine în casă se încurcă de fire, manete și căști. Toate aceste dispozitive sunt foarte importante pentru Armin Nicoară, care atunci când vede că partenera lui de viață nu are grijă cu ele, încep să se certe, iar Claudia Puican reacționează destul de nervos și îl amenință cu despărțirea.

„El tot timpul ma cearta, bine nu tot timpul, mai si doarme. Dar uneori stand atat de mult timp impreuna si la cantat si acasa si uneori sunt atat de epuizata psihic si ii zic ca ma despart de el. Dupa doua minute ne impacam”, a povestit Claudia Puican.

Artistul spune că s-a săturat să-l tot amenințe cu despărțirea și se declară un fel de victimă în toată situația. Armin Nicoară speră ca blondina să-și schimbe comportamentul pe viitor.

„Imi zice ca daca ma mai superi, ma despart de tine. Ea pierdut inelul, mai da si cu jocul de pamant si tot eu sunt ala rau”, mai spune Armin Nicoară la Teo Show.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *