Silvia Chifiriuc si Petre Roman, fostul premier al Romaniei, si-au unit destinele in anul 2009.

In data de 22 iulie, fostul premier a implinit varsta de 75 de ani. Cu aceasta ocazie a primit numeroase urari din partea celor dragi. Printre acestea, s-a numarat si sotia lui, Silvia, dar si fiica lui, Oana Roman.

Silvia Chifiriuc, anuntul bomba despre casnicia cu Petre Roman!
Actuala partenera de viata a celebrului politician a decis sa isi manifeste iubirea pentru el pe retelele de socializare. A facut un anunt care i-a luat pe multi prin surprindere. Se pare ca mariajul lor este chiar mai puternic ca oricand, spre socul haterilor care le-au criticat relatia de-a lungul timpului.

”Te iubesc cu aceeasi pasiune si dorinta, iubirea mea! La multi ani!”, a scris Silvia Chifiriuc, pe retelele de socializare.

Pentru Oana Roman, a fost o zi dubla de sarbatoare, pentru ca pe 22 iulie este si ziua tatalui ei, dar si ziua surorii ei, Catinca.

“La multi ani, Catinca! La multi ani, tati, sa fii sanatos si minunat si mi-e dor de tine! Sunt nascuti in aceeasi zi si este si poveste foarte frumoasa, pentru ca parintii mei cand s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa, iar ea a spus ‘imi pare rau, nu pot sa vin ca este ziua fetei mele’. Si tata i-a zis: ‘Da, dar este si ziua mea. Cum facem?’. Astazi este o zi speciala. Sa fii cool ca pana acum”, a declarat Oana Roman.

“Mi-a zis ca pleaca de ziua lui undeva. Imi pare rau ca nu am apucat sa il sun, pentru ca am niste zile foarte aglomerate. Am ajuns acasa la 1 noaptea. Cam asa sunt zilele mele. Eu ii doresc sa fie la fel de in forma ca pana acum. Arata extraordinar, dar cu ce pret… Cu o viata disciplinata, cu mult sport si cu multa grija”, a mai declarat Oana Roman.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *