Victor Slav este noul prezentator al emisiunii Bravo ai Stil Celebrities și pare să se descurce de minune în locul Ilincăi Vandici. Cu aceasta ocazie, prezentatorul își vede zilnic una dintre marile sale iubiri, Anda Adam.

Ce spune Victor Slav despre revederea cu Anda Adam
Timp de ani buni Victor Slav și Anda Adam au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Între ei a intervenit nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Victor Slav a participat la emisiunea Dansez pentru tine alături de Bianca, s-a îndrăgostit iremediabil și a dat-o uitării pe cântăreața. Acum, cei doi sunt colegi de platou după noua ani de zile.

“Nu pot sa spun ca nu am emoții, de fiecare dată cand urc într-un platou am emoții. În această emisiune mă simt în largul meu, am mai fost pe aici două sezoane. Fetele m-au primit foarte bine. O gașcă mișto și foarte cool.

Suntem niște oameni care nu mai suntem împreună de 9 ani de zile cred. Suntem prieteni, ne vedem, ne salutăm. Uite că facem parte din aceeași emisiune.”, a mărturisit Victor Slav despre întâlnirea cu Anda.

Victor Slav va fi de acum noul prezentator al emisiunii Bravo ai Stil Celebrities. Acesta o va înlocui pe o perioadă nedeterminată pe Ilinca Vandici. Conform informațiilor apărute în presă, frumoasa Ilinca Vandici se confruntă cu probleme de sănătate, drept urmare are nevoie de o pauză de la locul de muncă. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții Kanal D, care au transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

“Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe.„, a precizat Victor Slav.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *