Elodia reprezintă unul dintre cele mai controversate cazuri de la noi din țară.

Nu a existat o situație mai ciudată decât cea în care s-a aflat celebra avocată, care a dispărut fără urmă.

Mama lui Cristian Cioacă, principalul suspect în dispariția femeii, susține că nora ei încă trăiește și îi face zile albe fiului.

Mama lui Cioacă susține că Elodia trăiește
Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 14 ani. Celebra avocată nu a mai apărut de atunci și nici măcar dovezi că ar fi în viață nu există, deși trupul neînsuflețit nu i-a fost găsit. Pentru această întâmplare plătește soțul ei, Cristian Cioacă, ce este considerat principalul vinovat, precum și asasinul ei.

Mama lui Cristian Cioacă suferă mult de când fiul ei a intrat în închisoare și așteaptă momentul când îl va reîntâlni. Soacra Elodiei susține că fosta ei noră este în viață, pentru că fiul ei nu ar fi fost în stare să îi facă un asemenea rău.

În plus, consideră că tot ce i se întâmplă acum lui Cristian este din vina acesteia, care vrea să se răzbune pe el pentru problemele pe care le aveau în căsnicie. Se pare că Elodia îi reproșa mereu soțului său că aduce mai puțini bani în casă decât ea și de aici începeau certurile, motiv pentru care niciodată nu au avut o căsnicie liniștită.

“Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat în presa locală mama lui Cristian Cioacă.

Când iese din închisoare Cioacă
Soțul avocatei, Cristian Cioacă, a fost acuzat și condamnat la închisoare pentru uciderea femeii, deși nu sunt probe clare că el ar fi vinovatul. Totuși, anchetatorii au găsit câteva urme de sânge și, având în vedere că Cioacă era organ de poliție, ar fi putut ascunde totul cu ușurință, știind cum funcționează lucrurile în astfel de situații.

Cioacă a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu, deși nu a fost găsit cadavrul. Totuși, instanța a ajuns la concluzia că femeia nu mai este în viață din cauza soțului ei. Avocatul familiei Ghinescu a anunțat, în urmă cu ceva timp, că bărbatul ar putea ieși din închisoare mai repede decât se credea, chiar în 2021.

Pentru că a lucrat în penitenciar și a participat la diverse activități, Cioacă ar putea executa doar 11 ani și 9 luni din pedeapsa inițială de 15 ani. Până acum nu a fost făcut niciun anunț în acest sens, acestea fiind singurele informații oficiale. Avocatul familiei Ghinescu susține, însă, că instanța ar trebui să se gândească serios înainte de a0l elibera, pe motiv că a comis infracțiuni grave.

“Arestul preventiv pe care dumnealui l-a executat anterior momentului condamnării definitive şi sigur că s-ar putea ajunge la o cerere de elibere condiţionată. Instanţa nu este obligată să şi admită o astfel de cerere. În opinia mea, Instanţa din Piteşti ar trebui să aibă în vedere infracţiunile deosebit de grave pe care el le-a săvărşit.”, a spus Crina Radu avocatul familiei Elodiei Ghinescu.

O metodă veche din popor îți va ameliora vederea chiar dacă ai peste 60 de ani!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *