Victor Slav a vorbit despre relația sa specială cu Sofia, după ce Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă că nu e foarte prezent în viața fetiței lor.

Victor Slav a dat cărțile pe față și s-a emoționat foarte tare când a vorbit despre fetița pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Prezentatorul de la Kanal D a vărsat câteva lacrimi în momentul în care a vorbit despre Sofia, oferind o altă perspectivă despre relația celor doi, după lucrurile grave pe care le-a lăsat în aer Bianca Drăgușanu despre bărbat.

Recent, fosta parteneră a lui Victor a spus că prezentatorul nu este foarte activ în relația cu fiica lui. Blondina a spus cu subiect și predicat că ea se consideră o mamă perfectă, însă nu poate spune același lucru despre el. „E loc de mai bine”, a spus scurt și ferm Bianca.

Victor Slav, emoționat până la lacrimi când vorbește despre fiica lui
Era rândul lui Victor să vorbească pe marginea acestui subiect, mai ales că nimeni nu se aștepta ca Bianca să scoată astfel de arme împotriva tatălui fiicei sale.

„Îi spune foarte des că o iubesc, dar ea este mai zgârcită. Se întâmplă și-mi topește inima. Nu îmi spune când m-aș aștepta eu. Dar are niște momente când nu te aștepți.

Vine și-mi ia mâna și o pupă. Chiar mă emoționează și zice: te iubesc, tati. Nici nu știu să exprim prin cuvinte. Sunt niște momente pe care nu ai cum să le uiți și-ți rămân acolo undeva în minte”, a spus Victor Slav înlăcrimat la Wownews.

Ca tată, prezentatorul spune că nu este restrictiv cu fata lui și o va susține când va crește mare indiferent ce va alege să facă în viață.

Slav a spus că dacă fiica lui și-ar dori să participe într-un show precum Bravo, ai stil, cel pe care îl prezintă, ar sprijini-o necondiționat.

O susține necondiționat pe noua sa iubită
Victor a vorbit și despre iubita lui, spunând că merge pe același principiu ca în relația cu Sofia. Și anume, este alături de ea orice decizie ia din punct de vedere profesional.

„Eu nu sunt genul de bărbat care vrea să pună în umbră femeia de lângă mine. De obicei sprijin toate inițiativele iubitei mele”, a spus Victor Slav.

Despre femeia din viața lui spune că s-ar potrivi pentru emisiunea Bravo, ai stil. Știe repede să cupleze hainele și ar fi o surpriză plăcută pentru un astfel de concurs.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *