Premiate de adeptii Feng Shui, plantele sunt adevarati aliati pentru o casa armonioasa plina de vibratii bune. Unii dintre ei sunt chiar considerati ca atrag noroc si prosperitate! Iata 9 plante pentru a aduce noroc, energie pozitiva si prosperitate in casa ta

1 – iasomie

Ideal pentru imbunatatirea si circulatia energiei in jurul nostru, se spune ca iasomia este foarte utila pentru calmarea spiritelor nervoase si promovarea relaxarii. Pentru a va bucura de el acasa, asezati-l langa o fereastra orientata spre sud.

2 – Rozmarin

Rozmarinul este renumit pentru formidabilele sale proprietati de purificare atunci cand aerul este poluat. Mirosul sau este, de asemenea, considerat a combate starile de oboseala si anxietate, pe langa promovarea somnului. In plus, este destul de usor de intretinut, deoarece necesita putina udare. Pentru a rezista, asezati-l intr-o locatie insorita.

3 – salvie

Atunci cand este protejat de lumina directa a soarelui, salvia este o planta formidabila pentru calmarea emotiilor negative, cum ar fi frica sau furia. De asemenea, imbunatateste fluxul de energie din casa pentru a gasi un mediu mai senin.

Citeste si articolul : Lipiti o tulpina de trandafir intr-o frunza de aloe vera pentru a creste cei mai frumosi trandafiri
4 – Aloe Vera

Utilizat in general pentru proprietatile sale cosmetice sau medicinale, aloe vera are mai multe trucuri in maneca. Si, din motive intemeiate, se considera ca atrage noroc si energii bune, in timp ce creeaza un scut impotriva ghinionului si a vibratiilor negative. Idealul este sa-l asezati intr-un loc luminos. Cu toate acestea, trebuie avut grija ca soarele sa nu ajunga direct la el.

5 – Crinul Pacii

Cunoscut si sub numele de Spathiphyllum, crinul pacii se spune ca este planta ideala pentru promovarea prosperitatii fizice si spirituale. Se considera ca contribuie la imbunatatirea calitatii energiei care circula in jurul nostru, purificand in acelasi timp aerul de particule daunatoare. Idealul este sa il plasati intr-un loc intunecat pentru a va bucura de beneficiile sale.

6 – Crizantema

In Feng Shui, crizantema este simbolul esential al longevitatii. De asemenea, purifica aerul din jurul nostru pentru un mediu mai senin. Udarea regulata este necesara pentru intretinerea sa, avand grija sa o pastrati departe de lumina directa a soarelui.

Citeste si articolul : Cand pica Mosii de Iarna 2021. Ce se da de pomana
7 – Orhideea

Pe langa parfumul sau delicat, orhideea este cunoscuta pentru a atrage valuri pozitive si a echilibra fluxul de energie din jurul nostru. Capacitatea sa de a elibera oxigen pe timp de noapte il face un aliat excelent pentru a fi asezat in dormitor.

8 – Lucky Bamboo

Asociat cu apa si lemnul, doua elemente care pot avea un impact asupra energiei noastre, Lucky Bamboo este frecvent folosit pentru a atrage norocul, calmul si seninatatea. Conform traditiei chineze, aceasta ne influenteaza vitalitatea si ne promoveaza puterea de a actiona asupra evenimentelor care ne pot aduce prosperitate financiara.

9 – Iedera engleza

Iedera engleza, cunoscuta si sub numele de Hedera helix, este o planta cataratoare. Virtutile sale calmante sunt considerate a fi legate de capacitatea sa de a inmuia unghiurile ascutite pentru a devia energiile negative. De asemenea, i se atribuie virtuti purificatoare ideale pentru a gasi un mediu mai sanatos.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *