Veste neașteptată în România: căsătoria între Liviu Dragnea și Irina Tănase a fost anulată pentru moment. Dezvăluirea îi aparține iubitei fostului lider al PSD, care a explicat și motivele pentru care s-a ajuns la această decizie surprinzătoare.

Amintim că în momentul eliberării din penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase. A fost un moment care i-a făcut pe mulți să se gândească la căsătoria celor doi. Mai ales că la acea vreme, până să o ia în brațe și să o sărute, Liviu Dragnea era foarte agitat din cauză că nu o putea vedea pe Irina Tănase (30 de ani) în mulțime.

Era o dovadă a faptului că în detenție, Dragnea (58 de ani) a resimțit enorm lipsa Irinei. De aceea, mulți dintre cei care au observat relația lor preconizau că momentul căsătoriei se apropie. Totuși, realitatea este alta.

Liviu Dragnea a fost închis de la 27 mai 2019 până la 15 iulie 2021, iar anii petrecuți în spatele gratiilor au lăsat urme adânci. Atât de adânci încât are nevoie de o perioadă în care să-și limpezească gândurile și să amâne căsătoria cu Irina Tănase pentru o dată nedeterminată.

Liviu Dragnea amână căsătoria cu Irina Tănase
Într-un interviu pentru fanatik.ro, tânăra a explicat care sunt motivele pentru care nu apare urmărorul pas în relația cu politicianul. „E foarte simplă situația: pe mine nu m-a cerut încă! Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum.

Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase
Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare. Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret. Nu prea avem cum să facem lucrurile așa. Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri…

Nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva?”, a devoalat Irina Tănase pentru sursa citată. Fostul președinte al PSD va împlini 59 de ani la 28 octombrie și poate atunci am putea asista la anunțul despre căsătoria cu Irina Tănase.

Altfel, Irina Tănase a comentat și participarea partenerului în emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D și care va fi difuzată chiar duminică seara, 17 octombrie: „Și eu sunt curioasă să văd ce s-a întâmplat în emisiune. Cred că o să fie bună.″


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *