Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. De-a lungul anilor ea a obținut un palmares impresionant în industria muzicală. O prezență discretă din fire, se ferește de lumina reflectoarelor mondene. Iată cum mai arată și ce schimbare radicală a adoptat.

Paula Seling a devenit vegană
Paula Seling a decis să devină vegană. Ea a mărturisit că o alimentație bazată pe 60% salate o ajută să se mențină în formă și să aibă o vitalitate mult mai mare decât atunci când consumă carne. Paula Seling a dezvăluit că este norocoasă din acest punct de vedere deoarece și soțul ei o susține în alimentația sănătoasă. Ea a mai spus că de când este vegană îi este foarte ușor să își țină silueta sub control.

„Eu am descoperit că dacă mănânc 60% salate și crudități mi-este foarte bine și este puțin probabil să mă îngraș. Suntem foarte riguroși în ceea ce privește regimul nostru, atât soțul meu cât și eu, ne-am hotărât deodată și cumva ne sprijinim reciproc.„, a spus Paula Seling.

Ce a determinat-o pe artistă să ia această decizie
Paula Seling a povestit că decizia de a deveni vegană se datorează unor filme documentar pe care le-a văzut. Ea a spus că atunci când a văzut adevărata față a industriei cărnii a fost momentul în care a eliminat din alimentație lactatele, carnea și fructele de mare. Paula Seling a spus că nu este deloc greu să fii vegan, iar această schimbare a ajutat-o mult.

„A fi vegan nu este nici scump, nici lipsit de gust. Noi mâncăm doar produse de origine vegetală, eliminând tot ce înseamnă carne, lapte, brânză, ouă, fructe de mare. (…) Noi ne-am hotărât urmărind niște documentare ce arătau adevărata față a industriei cărnuriilor de la noi și din străinătate și am constatat felul odios în care lumea tratează animalele în acest caz.

Nu e ca la țară, pe vremuri, când bunicii aveau grijă de o vacă și o respectau și o iubeau, ci este cu totul altceva. Din clipa aceea, noi am decis să nu mai participăm la acest lucru, ca o metodă proprie de protest, și am refuzat să mai cumpărăm și să mâncăm carne.„, a mai spus Paula Seling.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *