Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste și prezentatoare TV de la noi din țară.

Cu toții o cunoaștem de la Național TV, de la emisiunea cu care ne încânta la fiecare final de săptămână, dar și pentru melodia Să v-amintiți duminica.

Artista a avut cu adevărat o viață de poveste și a ajuns să fie acum singură, la 71 de ani.

Corina Chiriac a suferit din dragoste
Corina Chiriac a fost mereu o femeie timidă, căreia nu i-a plăcut să-și expună viața privată. Nu a avut deloc noroc în dragoste, deși spune că nu s-a îndrăgostit decât o dată în toată viața ei. Avea pe atunci 26 de ani și a simțit primii fiori ai dragostei. A simțit ceva nou și și-a dat seama că începe să iubească.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat” – a mărturisit Corina.

Corina Chiriac a fost măritată o singură dată, timp de 4 ani, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divorțat în 2007. Deși a fost foarte curtată și mulți bărbați au râvnit-o și chiar au cerut-o în căsătorie de mai multe ori, nu a mai reușit să se îndrăgostească și nici nu a mai vrut asta.

Artista a recunoscut că în această viață a fost marcată de mai multe ori de locuri, experiențe, dar cel mai tare a fost impresionată de o persoană, mai exact de regretatul artist Karel Gott. Cei doi au avut o relație specială, au făcut multe sacrificii pentru ca iubirea lor să funcționeze la distanță, dar nu au reușit să fie împreună mult timp.

Corina Chiriac nu și-a dorit copii
Corina Chiriac a ajuns la venerabila vârstă de 71 de ani și încă este singură. După ce a divorțat, nu a mai fost văzută cu niciun bărbat. Artista a spus de mai multe ori că și-a ales ca în această viață să fie singură și nu a mi permis să se îndrăgostească.

Celebra prezentatoare TV se bucură că nu are pe nimeni în acest moment și nu are nici copii, deși uneori a regretat, pentru că știe că ar fi fost greu să aibă o familie fericită atâta timp cât are o meserie ce o ținea mai mult pe drumuri. A ales cariera și a pus-o mereu pe primul loc, pentru că știe că de aici are parte de cele mai multe satisfacții.

“Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. (…) Nu am părinți, nu mai am soț, nu am copii, nu am nepoți, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uitam acest detaliu. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri și astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Amintiți-vă, am locuit pe trei continente! Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost și rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată.”, – a declarat Corina Chiriac în urmă cu câţiva ani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *