Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei pe Instagram. Fosta concurentă de la Survivor România a reacționat.

Culiță Sterp nu o mai urmărește pe Irisha pe rețelele de socializare, iar fosta concurentă de la Survivor România a reacționat. Cei doi au fost colegi în echipa Faimoșilor mai bine de o lună și s-au înțeles foarte bine în acest timp.

Irisha a avut de spus numai cuvinte frumoase la adresa fostului ei coechipier. Mai mult, cei doi au avut o relație de prietenie în perioada în care se aflau în Republica Dominicană.

Culiță Sterp a luat decizia de a-i da unfollow Irishei pe rețelele sociale. Deși s-au înțeles foarte bine în perioada în care au fost colegi în echipa Faimoșilor, se pare că lucrurile s-au schimbat.

Irina Ceban a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram. Un fan a întrebat-o dacă interpretul de muzică de petrecere i-a dat, într-adevăr, unfollow, iar răspunsul artistei a fost afirmativ.

„Da! Culiță, ești tras la răspundere”, a răspuns Irisha pe Instastory. Nu se știe care este motivul pentru care Culiță Sterp a decis să nu o mai urmărească pe fosta sa colegă. Momentan, aceasta încă îl urmărește pe cântăreț.

Irisha, adevărul despre relația dintre ea și Culiță Sterp

Irisha a vorbit, la un moment dat, despre relația dintre ea și fostul ei coechipier de la Survivor România. Fosta Faimoasă a declarat că între cei doi există doar o relație de prietenie și nimic mai mult.

Fosta concurentă a ținut să lămurească situația și a susținut că s-au spus multe lucruri neadevărate în testimoniale.

În plus, Irisha a mai spus că ea și Culiță Sterp au vorbit mult în Republica Dominicană, mai ales când artistului îi era de de casă și de iubita lui însărcinată, Daniela Iliescu.

„S-au spus foarte multe minciuni la testimoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță.

Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi.

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea (n.r. Culiță Sterp). Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta”, a declarat Irisha


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *