Diana Sosoaca, un nou circ in curtea Institutului „Marius Nasta” din Bucuresti. Fosta senatoare AURA a intrat luni dimineata in curtea spitalului danduse mare cu calitatea de senator si a agresat verbal mai multi angajati ai unitatii sanitare. Politia a fost sesizata in acest caz.

Sosoaca a mers la cladirile in care functioneaza morga spitalului, spunand ca are de rezolvat o problema legata de actele pentru un cunoscut decedat in spital. Aici a facut un scandal urias agresand verbal angajati ai spitalului, carora le-a spus ca baga mortii de covid in saci „desi eu am schimbat acest protocol” in Parlament. Tot acest circ a fost transmis live pe Facebook chiar de catre senatoare.

Printre medicii agresati de Diana Sosoaca a fost si managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, care i-a cerut in zadar sa nu mai tipe si sa faca circ in curtea spitalului.

„Va rog, sa ne calmam!” ii spunea medicul Beatrice Mahler.

„Chemati Politia, vreau sa depun plangeri impotriva tuturor din acest spital!”

Citeste si articolul : Sosoaca este disperata. A patit-o chiar inainte de proteste
„Sunt 12 decedati, va rog sa asteptati!” le-a spus Betrice Mahler, rudelor revoltate ca asteapta de doua ore eliberarea actelor care sa le permita sa-si ridice decedatii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *