Aflat in plin scandal de divort cu Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf s-a trezit in mijlocul altui subiect: viitorul antrenor al echipei nationale de fotbal!

Chiar daca presa sportiva scria ca antrenorul de la Universitatea Craiova a depus actele de divort, iar pe primul loc este acum viata sa personala, si cariera de antrenor merge mai departe, iar tabloidele afirma ca acesta s-ar afla pe lista inlocuitorilor lui Mirel Radoi, daca acesta din urma pleaca de la echipa nationala. Totusi, Laurentiu Reghecampf neaga cu vehementa acest lucru.

„Nu-si are rost subiectul, contractul meu cu Universitatea Craiova se intinde pe 2 ani, nu m-am gandit deloc sa plec, nu parasesc pe nimeni, relatia cu patronul este foarte buna, cu echipa, cu oamenii care sunt pe langa echipa. Sunt sub contract, nu-mi place sa discut si nu ma intereseaza acest subiect. Sunt antrenori disponibili, liberi de contract, care au o forta in spate, sunt sigur ca se va lua cea mai buna decizie pentru echipa nationala si fotbalul romanesc”, a declarat Laurentiu Reghecampf, in cadrul unei conferinte de presa.

Universitatea nu se asteapta sa fie contactata de FRF in legatura cu Reghe.

Si daca s-ar intampla, n-ar fi de acord nici macar cu o naveta Banie – nationala, in perioada barajelor de calificare la CM 2022. Mesajul e clar: „Reghecampf are un contract ferm, a inceput o munca si trebuie sa se focusese exclusiv asupra a ceea ce are de facut aici”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *