Teo Trandafir este mereu în atenția publicului, motiv pentru care, oricât ar încerca, nu poate să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea tv a povestit în nenumărate rânduri despre relațiile pe care le-a avut, greutățile pe care le-a întâmpinat, dar și despre fiica ei, căreia a încercat să îi ofere o educație exemplară.

Totuși, Teo a amintit-o destul de rar pe mama ei și relația pe care o are cu aceasta. Recent, într-un interviu acordat Ciao.ro, celebra jurnalistă a recunoscut că a învățat un lucru extrem de important de la cea care a crescut-o, de care nu va uita niciodată.
Teo Trandafir, dezvăluiri dureroase despre perioada în care nu lucra. Vedeta a recunoscut că a avut probleme mari cu banii: „Nu aveam bani să cumpăr…”

Teo Trandafir, mărturisiri sincere despre mama ei
Teo Trandafir a recunoscut că relația cu mama ei este destul de complicată, pentru că femeia nu locuiește aproape de ea.

Vedeta Kanal D a ajuns la vârsta la care nu mai primește neapărat sfaturi din partea celei care a crescut-o, însă prezentatoarea spune că îi seamănă leit mamei sale în privința consecvenței, lucru pe care l-a deprins încă din copilărie: „Având în vedere că este o relație la distanță, este una complicată geografic. La vârsta mea, mama deja nu prea îmi mai dă sfaturi. Ce am învățat, însă, de la ea este consecvența. Mama este un om extrem de consecvent.”, a declarat Teo Trandafir, pentru sursa amintită.

Este Teo Trandafir o persoană care iartă cu ușurință?
Teo Trandafir a fost greu încercată de-a lungul timpului, însă întotdeauna a avut puterea de a se ridica și a trece peste obstacolele ce i-au stat în cale.

Prezentatoarea tv a recunoscut că a fost dezamăgită de multe persoane pe parcursul vieții, dar nu întotdeauna a putut să treacă peste greșelile celor din jur: „Important este cât de gravă este greșeala și dacă este vorba despre trădare. Dacă un om a greșit, este firesc să îl ierți, să îi dai o a doua șansă. Pentru că nimeni nu este desăvârșit. Dar dacă un om te-a trădat, chiar dacă are în continuare nevoie de ajutorul tău, și i-l dai, nu poți să mai ții pentru el și nici el pentru tine ce a fost.”, a mai adăugat Teo Trandafir, pentru aceeași sursă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *