Cuplul format din Claudia Puican și Armin Nicoară trece prin momente dificile, Regele Saxofonului din Banat aflând că are probleme grave de sănătate cauzate de diabetul de care suferă încă din adolescență.

Armin Nicoara si Claudia Puican vor un copil impreuna, dar se tem ca bebelusul va avea problemelede sanatate ale artistului Sursa foto: arhiva personala Armin Nicoara

Armin Nicoară și Claudia Puican formează, de ani buni deja, un cuplu, cei doi dorindu-și să se căsătorească după terminarea pandemiei și, evident, să facă și un copil.

Armin Nicoară, probleme serioase de sănătate! Claudia Puican a început să plângă
În cadrul show-ului pe care îl au la Antena Stars, Armin Nicoară și Claudia Puican au ajuns în fața unui medic cu care au discutat despre dorința lor de a avea un copil. Iar acolo, cei doi au făcut o serie de dezvăluiri delicte, Regele Saxofonului din Banat recunoscând că are mari probleme.

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, mă gândesc că de aici este problema”, a spus, în fața medicului specialist, Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, conform spynews.ro. Mai mult, a explicat ea, de-a lungul timpului au făcut eforturi serioase pentru a deveni părinți, dar totul a fost în zadar.

,,La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, a declarat Armin Nicoară în cadrul show-ului Chef de viață de la Antena Stars.

Mai mult, în momentul în care cei doi se aflau în fața medicului pentru sfaturi de la un specialist cu privire la conceperea unui copil, Claudia Puican a izbucnit în plâns din cauza problemelor pe care le are iubitul ei, Armin Nicoară.

Claudia Puican se teme pentru bebelușul pe care îl vor avea
În cadrul reality-show-ului, Claudia Puican a recunoscut că se teme foarte mult că bebelușul pe care îl vor avea, când îl vor avea, să nu aibă grave probleme de sănătate moștenite de la Armin Nicoară.

,,Îmi este frică puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc. (…) Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situație mă sperie foarte tare”, a mai spus Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară.

Cu toate acestea, cei doi au decis că, orice s-ar întâmpla, vor risca și vor face, în continuare, toate eforturile necesare pentru a avea un copil, bebelușul fiind văzut de ei ca o întregire a viitoarei lor familii.

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc de mai bine de trei ani, cei doi vorbind, adeseori, și despre nuntă. De altfel, dezvăluia Armin Nicoară, momentul căsătoriei lor este amânat doar de pandemia de coronavirus, cei doi dorindu-și să facă o petrecere faraonică, lucru interzis de lege în această perioadă.

Cu toate acestea, chiar dacă formează un cuplu și în viața de zi cu zi, dar și pe scenă, sunt momente în care Armin Nicoară nu i-ar fi fost chiar fidel Claudiei Puican, FANATIK intrând, acum ceva vreme, în posesia unor imagini în care Regele Saxofonului din Banat părea la un pas de a avea o relație ”extraconjugală” cu o tânără.

”Nu am înșelat-o pe Claudia cu nimeni, niciodată. Nu, cred că știu despre ce e vorba, dar nu s-a întâmplat nimic. Oricum, sunt în silenzio stampa pe acest subiect”, spunea Armin Nicoară, fără a fi însă prea convingător și deranjat că imaginile respective vor fi văzute și de Claudia Puican.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *