Pepe a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune, dar acum a decis că este momentul să ia o pauză. Artistul este oricum foarte ocupat cu emisiunea sa online!

Pepe dezvăluie motivul pentru care nu mai revine în televiziune. Invitat în cadrul în cadrul podcast-ului realizat de Radu Țibulcă, Pepe a dezvăluit motivul pentru care nu se mai întoarce în televiziune.

Pepe dezvăluie motivul pentru care nu mai revine în televiziune

Pepe face furori în mediul online cu emisiunea „BAR online” pe care o are pe YouTube. Artistul a spus care este motivul pentru care nu se întoarce momentan în televiziune, deși a fost ofertat pentru mai multe proiecte.

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea.

N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv.

Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, a declarat Pepe.

A refuzat „Splash! Vedete la apă”

Pepe a dat şi un exemplu: a fost sunat de cei de la Antena 1 pentru a face parte din juriul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, însă a refuzat.

„Eu am prezentat până acum Splash.

M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online”, a declarat Pepe.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *