Horoscop noiembrie 2021. În această lună, Venus traversează Capricornul, iar Mercur ajunge în Scorpion, formând o conjunctură bună pentru șanse noi la muncă, pentru colaborări bine plătite și pentru economii. Cine se află acum în căutarea unei șanse și a unui loc de muncă poate avea oferte mai bune decât la începutul toamnei.

Horoscopul lunii noiembrie. Berbec
Noiembrie va fi o lună dedicată mai mult dragostei şi familiei. În primele zile începi să te bucuri de rezultatele muncii de până acum, iar Mercur te ajută să strângi bani. Ba chiar primeşti bani din surse la care nu te aşteptai. O răsturnare de planuri pe la mijlocul lunii te împiedică să pleci în călătorie așa cum îți doreai, dar în zilele libere eşti mereu în compania familiei și a copiilor.

Horoscopul lunii noiembrie. Taur
În primele zile ale lunii noiembrie, Mercur îţi pune răbdarea la încercare, îţi scoate în cale obstacole de ordin financiar de care nu reuşeşti să treci prea uşor. Dacă ai niște bani puși deoparte, nu va fi o perioadă grea, ci doar o perioadă de cumpătare. În a doua parte a lunii nu este exclus să încerci să îţi schimbi domeniul de lucru şi să înveţi o meserie care va fi bănoasă pe viitor.

Horoscopul lunii noiembrie. Gemeni
Perioada cu adevărat profitabilă pentru zodia ta va fi prima jumătate a lunii noiembrie. Apar schimbări în stilul tău de viaţă de care vei avea nevoie treptat. Iubirea revine în prim plan şi îţi scoate în cale un partener de cursă lungă, dacă eşti singură şi te hotărăşti să îţi împarţi viaţa cu cineva. În ceea ce privește situația financiară, te vei descurca destul de bine până în decembrie.

Horoscopul lunii noiembrie. Rac
Luna noiembrie aduce o schimbare legată de casă. Dacă vrei să renovezi, să te muţi sau să cumperi o locuinţă, ultima lună de toamnă este momentul potrivit să cauţi ceva pe gustul tău. Va fi luna cea mai bogată în câştiguri şi vei simţi că îţi revii din impasul financiar în care ai fost la sfârșitul verii. În viața de cuplu, nu este recomandată nicio schimbare, dacă sunteți amândoi fericiți!

Horoscopul lunii noiembrie. Leu
Aşteaptă luna decembrie pentru câștiguri mai bune și noi ocazii la serviciu. În luna noiembrie, puţine schimbări îţi vor aduce beneficii. Nu te poţi baza pe nicio majorare salarială şi cu atât mai puţin pe o avansare, chiar dacă primeşti atribuţii noi. Abia în ultima decadă a lunii situaţia financiară pare să fie mai stabilă. În viața personală, ar fi bine să pui accentul pe momentele romantice.

Horoscopul lunii noiembrie. Fecioară
Luna noiembrie poate marca o schimbare, mai ales dacă îţi cauţi un alt loc de muncă. În acestă perioadă, Mercur favorizează contactele, relaţiile de muncă, semnarea unor contracte, ceea ce se poate traduce printr-o şansă nouă. Dacă ai avut probleme cu banii până acum, din noiembrie te descurci mult mai bine și mai scapi de datorii. În familie, trebuie să fii mai atentă la sănătatea copiilor.

Horoscopul lunii noiembrie. Balanță
Este un capitol modest în luna noiembrie. Venus este foarte săracă în surprize, dacă eşti căsătorită, şi nu te ajută să îţi îndeplineşti visurile pe care ți le-ai făcut până acum. Din cauza situaţiei financiare, trebuie să renunţi la unele proiecte de cuplu sau la petreceri. Viaţa în doi pare destul de monotonă, iar tu eşti mult prea ocupată cu munca şi copiii.

Horoscopul lunii noiembrie. Scorpion
Va fi o perioadă foarte bună, mai ales din punct de vedere financiar, pentru că Mercur favorizează acum zodia ta și aduce câștiguri sau avantaje materiale. Dacă eşti singură, ai ocazia să cunoşti pe cineva în a doua decadă a lunii noiembrie. Este un bărbat care ascunde destule secrete, dar nici nu trebuie să le afli pe toate din primele luni ale relaţiei voastre.

Horoscopul lunii noiembrie. Săgetător
Vei avea o perioadă foarte bună la început de noiembrie, muncești cu spor, ba chiar reușești să faci ceva în plus pentru un bonus la salariu. La mijlocul lunii, este posibil să apară tensiuni în relaţia cu rudele mai în vârstă. Necazurile lor au consecinţe neplăcute și asupra familiei tale, mai ales dacă sunt probleme de sănătate grave. Ai nevoie de energie și putere să te ocupi de toate!

Horoscopul lunii noiembrie. Capricorn
Venus poate favoriza zodia ta și poate aduce schimbări care, la prima vedere, nu par profitabile. Cu timpul, vei realiza că poți beneficia de şanse deosebite din punct de vedere financiar. Vei primi un impuls să îţi schimbi viaţa, dar alegerea va rămâne întru totul a ta. Nimic nu te va obliga să urmezi influenţa lui Venus, dar, dacă vei cântări cu mare grijă pierderile şi câştigurile, vei vedea că ai nevoie de o schimbare.

Horoscopul lunii noiembrie. Vărsător
Noiembrie va fi o lună bună pentru zodia ta, iar necazurile te ocolesc. Dacă ai probleme financiare, acestea vor fi trecătoare și trebuie să încerci să te descurci fără să faci datorii. În a doua jumătate a lunii noiembrie, astrele pot aduce o serie de schimbări minore, mai ales în cadrul familiei. Vei simţi că norocul începe să îţi surâdă şi că poţi profita de unele situaţii incerte.

Horoscopul lunii noiembrie. Pești
Situația tot mai bună din luna noiembrie confirmă că ai luat cele mai bune decizii în ultima perioadă. Bugetul se echilibrează şi Mercur aduce o şansă de angajare, dacă eşti în căutarea unui serviciu. Roadele cu adevărat bogate le vei culege în decembrie, dar vei avea câteva zile prospere și la finalul lunii noiembrie, când vei putea face mici investiții în casă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *