În cadrul unui interviu pentru România Tv, Anamaria Prodan a vorbit despre separarea de Laurențiu Reghecampf, dar și despre noul barbat care îi va lua locul antrenorului.

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă grea din viața sa, după ce Laurențiu Reghecamp și-a exprimat dorința de a divorța.

Cei doi au avut o relație de mai bine de 15 ani, iar împreună au un fiu, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani, fiecare având copii din precedentele mariaje.

Chiar dacă trece printr-un divorț, impresara spune că este o femeie puternică și fericită.

Cu toate problemele din viața sa, vedeta nu se lasă doborâtă, ci din contră.

Întrebată dacă este fericită în această perioada, Anamaria Prodan a mărturisit că este un om fericit, deoarece consideră că ce se petrece acum în viața sa, se întâmplă cu un motiv.

„Da. Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv. Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.

Eu toata viata mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi sotul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem. Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Ana Maria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasa numai lucruri frumoase”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan a lansat două cărţi
Anamaria Prodan a lansat recent două cărţi despre viaţa ei, „Da, sunt cea mai bună! O viaţă plină de fotbal şi peformanţă orişiunde”, şi spune că titlul ales nu e deloc întâmplător, dar și ”Cântecul vieții mele”, cea din urma fiind cartea vieții Ionelei Prodan.

„Mi-am propus ca acest an să fie, așa, o reîntoarcere a Anei. La fel de puternică cum a fost întotdeauna. Poate chiar mai puternică. Asta este cartea pe care eu am scris-o. Da, sunt cea mai bună! pentru că eu sunt cea mai bună”, a spus impresara.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *