Carmen Harra spune că suntem abia la începutul crizei financiare și că lucrurile nu sunt tocmai roz nici din perspectiva pandemiei.

Spre ce ne îndreptam și, mai ales, care ar fi soluțiile pentru a scăpa din cei 9 ani de dificultate care ne așteaptă…

Carmen Harra anunţă că ”perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă”. România nu face notă separată în peisajul apocalipitic. Valul de scumpiri din ultima perioadă i-a alarmat pe românii care își duc traiul de pe o zi pe alta.

Afectați crunt de criza generată de pandemia de coronavirus, acum au de înfruntat facturi mari la energie electrică și gaze. Nici la capitolul alimente, românii nu se bucură de prețuri mici. Și acestea s-au scumpit, în ultima vreme, iar inflaţia creşte ca Făt Frumos în fiecare zi.

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra, care trăiește de foarte mulți ani în America, are previziuni triste despre banii românilor.

Ceea ce se întâmplă, din punct de vedere economic, pare să ne afecteze pe toți din ce în ce mai mult. Prețurile se majorează constant, veniturile nu cresc, iar românii au de înfruntat o situație din care simt că nu mai pot ieși. Mai ales că majoritatea au credite la bancă și nu știu cum să le mai plătească, din cauza scumpirilor la alimente, benzină, curent și gaze.

Carmen Harra, renumită pentru previziunile sale, a făcut o analiză a ceea ce se întâmplă atât în lume, cât și în România. Ce-i așteaptă pe români în viitorul apropiat. Din păcate, veștile nu sunt deloc grozave.

Potrivit clarvăzătoarei vedetelor de la Hollywood, situația economică globală este în general gravă. Aceasta nu exclude posibilitatea unui colaps financiar monetar global și bineînțeles că asta vizează și banii românilor. În viitorul apropiat, Harra vorbește despre o cădere guvernamentală, care o să ducă la și mai multe turbulențe, pentru că nu avem soluții. Portofelul românilor va fi tot mai gol.

”Situația, în general, nu este bună și problema începe de la aspectul economic”

Situația economică mondială este în general gravă pentru că inflația merge la proporții fără precedent și, de multă vreme, eu personal am spus că există posibilitatea unui colaps financiar monetar global și bineînțeles că asta vizează și România și bănuiesc că și în România se observă o crestre a prețurilor peste noapte, așa că românii sunt îngrijorați despre cum o să și plătească facturile, cum o să își cumpere de mâncare și așa mai departe, dată fiind această inflație, care este o reflexie a problemelor economice care se resimt foarte puternic în România.

Ce se poate întâmplă în viitorul imediat apropiat despre care aș vorbi este o cădere guvernamentală, care o să ducă la și mai multe turbulențe, pentru că nu avem soluții”, a declarat celebra Carmen Harra la Antena 3.

Carmen Harra, previziuni sumbre: ”Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă”

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă.

Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri.

Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *