Carmen Harra, previziune sumbră pentru România, în anul 2021

Carmen Harra a ținut să-i îndemne pe români să fie din ce în ce mai pozitivi, să gândească limpede și să nu se lase copleșiți de gândurile negre și de grijile care apar tot mai des în viețile lor. Cunoscuta prezicătoare consideră că viața tuturor se poate
transforma într-un adevărat coșmar, dacă continuăm să atragem doar negativitate în jurul nostru.

”Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

Carmen Harra: ”Trebuie să mulțumiți divinității”
În plus, Harra a spus că pandemia de coronavirus a fost o încercare trimisă de divinitate pentru a ne pune pe gânduri, pentru a realiza cine suntem, de fapt, și încontro vrem să ajungem cu viața noastră.

Vedeta a precizat că situația cu care ne confruntăm în prezent ar fi, de fapt, rezultatul gândirii noastre și i-a rugat pe români să mulțumească zi de zi divinității, reușind în acest fel să primească binecuvântarea necesară.

”Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care
trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.

Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității!

Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare”, a mai declarat celebra prezicătoare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *