Cunoscutul interpret bihorean Doru din Albeşti a încetat din viaţă la numai 57 de ani, după ce s-a infectat cu Covid-19.

Doru din Albeşti a murit după ce s-a infectat cu Covid.

Anunţul privind decesul violonistului a fost mediatizat duminică după-amiază, în mediul online, de către prietenii şi apropiaţii lui Dorin Buda, care şi-au exprimat regretele şi condoleanţele faţă de familie pe pagina de Facebook a artistului.

„Dumnezeu să vă dea odihnă veşnică în împărăţia Sa, neaʼ Doru!

Una din viorile alea faine ale Bihorului va cânta de-acum în ceruri…”, a scris unul dintre fanii lui.

Dorin Buda, cunoscut ca Doru din Albeşti, a fost confirmat cu Covid-19 pe 30 septembrie, fiind apoi internat în spital, spun sursele BIHOREANULUI. După infectarea cu SARS-CoV-2, starea de sănătate i s-a degradat treptat, iar duminică a încetat din viaţă în spital.

Oameni din cercul highidişului spun că acesta nu s-a vaccinat anti-Covid din convingere şi nu a cedat nici măcar la insistenţele apropiaţilor.

Violonist din zona Crişului Negru, apreciat în lumea lăutarilor bihoreni, Dorin Buda a cântat de lungul timpului la hotelurile din Băile Felix, iar în ultima perioadă s-a alăturat formaţiei Andrica Band.

Doru din Albeşti şi-a pus amprenta asupra vieţii muzicale bihorene, lăsând în urmă doi fii, Sergiu şi Raul, la rândul lor interpreţi talentaţi la vioară şi orgă. scrie romaniatv


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *