Președintele Klaus Iohannis, a declarat joi, că începând de luni elevii se vor întoarce fizic la școală, acolo unde condițiile epidemiologice o vor permite, însă „va fi introdusă o nouă condiție ca școlile să poată funcționa cu prezență fizică, gradul de vaccinare al personalului școlii”.

„A doua temă se referă la școli și vaccinare. Se încheie vacanța pentru evitarea pandemiei. Vacanța nu va fi prelungită și începând de luni, acolo unde condițiile sanitare o permit, elevii se vor putea întoarce.

Însă va fi introdusă o nouă condiție pentru ca școlile să poată funcționa cu prezență fizică, gradul de vaccinare al personalului școlii.

Mâine se va trimite ordinul comun care detaliază aceste chestiuni”, a declarat Iohannis.

Șeful statului a transmis din nou românilor să meargă să se vaccineze, întrucât este singura șansă să reducem efectele pandemiei.

„Subliniez că vaccinarea este singura șansă pentru a depăși pandemia. Vestul Europei, avem iarăși o creștere a pandemiei și concluzia este una singură: pandemia nu s-a încheiat, însă avem soluția, se numește vaccinare”, a spus Klaus Iohannis.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *