Cunoscutul interpret de muzica populară Constantin Măgureanu a avut un divorţ cu scandal de fosta sa soţie, frumoasa Maria Loga. Situaţia poate fi considerată una tragi-comica.

Maugreanu a cântat alături de Maria Loga, care îi era nevasta la acel moment, la o nuntă. Nimic ieşit din comun până aici, doar ca interpretului de muzica populara i s-au aprins călcâiele după mireasa.

Constantin Măgureanu, divorţ cu scandal de Maria Loga
Într-un interviu acordat recent unei televiziuni, Maria Loga a dat câteva detalii despre acel eveniment.

”El a venit cu ideea și cu propunerea de căsătorie. Și eu i-am spus că nu sunt de acord cu așa ceva pentru că știu prin ce-am trecut și era și o diferență de vârstă. A insistat și mi-a explicat că dacă nu e să fim căsătoriți legal și să fiu soția lui, altă relație nu-și dorește cu mine. M-a cucerit cu bunătatea și cu liniștea lui, era liniștea pe care eu nu o avusesem în căsnicia anterioară”, a povestit Maria Lova la Antena Stars. Între cei doi, este o diferență de vârstă de șapte ani, ea fiind cea mare. Așa se face că, într-o zi, s-au dus împreună să cânte la o nuntă și s-a îndrăgostit de mireasă.

Ea a divorțat la scurt timp, iar el a plecat de acasă. Legătura a început undeva în 2004, în ianuarie. Și a mai stat cu mine până în iunie, până când s-a hotărât să plece, timp în care el acasă el a fost un om perfect normal. Verigheta pe masă a lăsat-o fix în ziua în care a plecat. Iubita lui, actuala soție, era deja însărcinată când el a plecat de acasă”, a povestit Maria Loga.

Constantin Măgureanu și actuala lui soție au declarat că nimic din ceea ce a spus Maria Loga nu este adevărat.

”Nimic din ceea ce a spus nu este adevărat. Prima dată s-a zvonit că a fugit Constantin Măgureanu cu mireasa, mă mir că a spus că nu a fost adevărat, zvonurile au plecat tot din cauza ei. Sunt foarte multe neadevăruri în ce a spus ea. Ea l-a denigrat trei ani de zile pe la toate televiziunile, că ea l-a făcu artist, nu e adevărat. Ea s-a victimizat prea mult. Între noi a fost dragoste la prima vedere. La nunta mea nu am avut nicio legătură, ne-am cunoscut după vreo 8-9 luni și eu (n.red. Constantin Măgureanu) am făcut primul pas. Eram căsătorit, aveam problemele mele personale și nu e obligatoriu să rămâi căsătorit cu o persoană dacă nu mai simți nimic pentru persoana aceea”, au declrat cei doi actuali soți.

Constantin Măgureanu are un fiu secret?
Divorţul de Maria Loga, nu a fost singurul scandal în care Constantin Măgureanu a fost implicat. Se pare că muzicianul ar avea un fiu secret din prima căsnicie. Răzvan, pe numele său, ar fi făcut totul public într-o postare de pe pagină lui de Facebook.

”M-am hotărât să scriu şi eu povestea mea nu ca să îmi plângă cineva de milă şi cu gândul că unii ar avea ceva de învăţat. Povestea este a mea, copilul fără tată sunt eu, deşi nu mai sunt de mult copil, acum am 28 de ani şi sunt tătic.

Amintirile sunt încă vii şi durerea încă mai există, deşi de mult încerc să mă mint că am trecut peste. Am suferit tare mult, nu ştiu de ce, nu înţeleg de ce a fost aşa de profundă durerea asta, ştiu doar că mi-a chinuit copilăria. Ştii că erau nopţi întregi în care adormeam cu gândul la tine plângând şi cea mai mare durere a mea a fost că nu am putut să îmi amintesc chipul tău, dar e de înţeles.

Toată lumea îmi spune că semăn perfect cu el, dar de multe ori mi s-a întâmplat să văd bărbaţi pe stradă, care să mi se pară că seamănă cu el şi să mă gândesc că ar putea fi tata. Întrebarea care m-a urmărit: «De ce nu a vrut să-şi asume tatăl meu responsabilitatea de a avea un copil? Oare pe el nu îl doare ştiind că eu mă aflu pe această lume şi că sunt din sângele lui?» Am crescut fără tatăl biologic şi acesta a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *