Un accident aviatic a avut loc vineri, 5 noiembrie, și s-a soldat cu moartea a cinci oameni, dintre care o cântăreață în vârstă de doar 26 de ani.

Fanii sunt în șoc la aflarea veștii că Marilia Mendonca a sfârșit cumplit în evenimentul aviatic. Niciunul dintre cei aflați la bordul aeronavei nu a supraviețuit impactului cu solul.

Cântăreața Marilia Mendonca a murit într-un accident aviatic

Artista în vârstă de 26 de ani, una dintre cântărețele cele mai iubite din Brazilia, se afla la bordul aeronavei alături de producătorul ei, unchiul ei, de pilot și de copilot. Tragedia s-a produs în statul brazilian Minas Gerais. Cei cinci se aflau într-un avion privat de mici dimensiuni. Avionul plecase din oraşul Goiania şi se îndrepta către Caratinga, unde artista Mendonca urma să susţină un concert vineri seară.

Din nefericire, cântăreața și staff-ul ei nu au mai ajuns la destinație. Autoritățile au deschis o anchetă și continuă cercetările. Din primele informații rezultă că avionul privat de mici dimensiuni s-a prăbușit după ce a lovit o antenă.

Marilia Mendonca a fost supranumită Regina suferinței
Marilia Mendonca era o artistă foarte apreciată. Pe contul ei de Instagram era urmărită de peste 39 de milioane de oameni. Tânăra de 26 de ani era activă pe rețelele de socializare unde posta des filmulețe și poze pentru fanii ei. De altfel, în ziua în care a murit, Marilia a postat un video cu momentul în care merge spre avion, cu destinația Caratinga, unde urma să susțină un nou concert


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *