Muzica romaneasca este in doliu dupa ce Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata la varsta de 61 de ani. Artistul avea nenumarate planuri de viitor, iar marea sa dorinta a ramas din pacate neindeplinita.

In cadrul unui interviu acordat in urma cu ceva timp, artistul a vorbit despre marea sa dorinta. Solistul isi dorea cu ardoare sa mearga in vacante, in tinuturi pe care nu le-a vazut niciodata. Un loc special pentru el il reprezentau tarile arabe, pe care ar fi vrut sa le observe in detaliu. De asemenea, Petrica Mitu Stoian isi mai dorea sa mearga si in SUA, dar si la Moscova. La pol opus se afla Germania, tara in care nu si-ar fi dorit sa ajunga.

„Toata viata, muzica a fost pe primul plan, acum as dori sa las locul tinerilor si sa ma bucur si eu mai mult de vacante. Vreau sa ma plimb prin locuri prin care nu am apucat sa merg. Eu iubesc tarile arabe si cand ma ridic din pat ma uit catre rasarit, nu catre apus.

Ultima dorinta a artistului Petrica Mitu Stoian

Nu am fost in Germania si nici nu o sa ajung vreodata, nu am chemare. Nici in SUA nu am fost. Imi doresc pana si la Moscova sa merg cu trenul, sa colind, sa stiu ce este prin lume. Mi-as dori sa vad ce au vazut altii”, a spus Petrica Mitu Stoian, intr-un interviu pentru Impact.ro.

Cauza mortii lui Petrica Mitu Stoian.

”Soc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici macar la resuscitare. Era speriat, nu avea cum sa fie altfel. Starea lui nu a fost deloc buna, medicii au fost mereu langa el. Bronho-pneumonie.

Covid-19 a lasat niste sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioada de timp. Socul septic a intervenit rapid.

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua si inainte de covid-19 acest coagulant. (n.r. A aparut) Insuficienta multipla de organe… Socul septic distruge si vasul de sange, departe de ce poate face covidul. Deoarece ficatul nu stie sa proceseze cum trebuie, se face o supradozare”, a declarat medicul care l-a ingrijit pe solist la Antena 3.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *