Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă la spitalul din Reșița, iar în cazul morții sale s-a deschis astăzi un dosar penal.

Procurorii s-au autosezizat ca urmare a declarațiilor făcute de sora acestuia.

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă la spitalul din Reșița, iar vestea fulgerătoare a cântărețului a picat ca un șoc pentru toată România. Acesta a ajuns de urgență la spital, după ce începuse un tratament post-COVID-19 la o clinică.

S-a deschis dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mâțu Stoian
Acum procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița s-au autosesizat și au deschis un dosar penal de ucidere din culpă, după ce sora regreatului cântăreț a anunțat că și alți pacienți ai clinicii au ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit Antena 3, acum urmează să se afle din moment în momentul rezultatele necropsiei, iar ulterior se va decide dacă familia cântărețului va acționa mai departe în instanță în cazul morții fulgerătoare a artistului de 61 de ani.

”Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă în cazul lui Petrică Mâțu Stoian.

Procurorii s-au autosesizat după declarațiile făcute de sora regretatului artist care a susținut că medicii au informat-o că alte trei persoane au ajuns aici la spital în stare gravă de la aceeași clinică unde era internat Petrică Mâțu Stoian”, potrivit Antena 3.

Reacția clinicii unde se trata cântărețul

În această dimineață clinica unde se trata Petrică Mâțu Stoian a venit și cu prima reacție după moartea cântărețului. Reprezentații au mărturisit pas cu pas care au fost ultimele ore din viața artistului și ce s-a întâmplat cu el până a ajunge la spitalul unde ulterior și-a dat ultima suflare.

”Domnul Petre Mîțu-Stoian a sosit la clinică vineri 05.11.2021 în jurul amiezii în vederea recuperării post COVID, în stare generală bună de sănătate. A fost consultat în cursul după-amiezii.

În cadrul consultației preliminare s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric.

A urmat procedura de testare la presiune și oxigen, și s-a stabilit o cură de 15 ședințe de terapie cu începere de a doua zi. Seara a mers la masă, s-a plimbat puțin prin complex și apoi a mers să se odihnească în camera unde era cazat; starea dumnealui a fost bună pe toată perioada aceasta”, e o parte din comunicatul clinicii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *